‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

‘Ontdek jouw persoonlijke kwaliteiten'

Nieuwe workshop vanaf 11 mei!

Geplaatst op 21-04-2015

Wil jij ontdekken welk vrijwilligerswerk bij je past? Of ben je op zoek naar nieuw vrijwilligerswerk? Dan volg je via Breda Actief de nieuwe workshop ‘Ontdek jouw persoonlijke kwaliteiten’. Vanaf 11 mei kom je tijdens deze workshop te weten welke kwaliteiten je van nature al in huis hebt en welke combinatie van kwaliteiten, intelligenties en drijfveren jou uniek maakt.

Trainster Sonja Klerkx over de workshop: 'Ik geloof dat ieder zijn eigen pakketje heeft aan bijzondere mogelijkheden. Iedere keer word ik er weer blij van als dat in een training zichtbaar wordt. In de workshop van 11 mei ontdekken deelnemers wat hun pakketje is door middel van verschillende opdrachten, presentaties en films.'

Wat wil jij?

In de training ga je op zoek naar je natuurlijke kwaliteiten. Daarnaast komen verschillende intelligenties aan bod waarvan iedereen er een aantal heeft waar je hoog op scoort. Naast persoonlijke kwaliteiten en intelligentiesoorten wordt er in de workshop ook gekeken naar wat je graag doet, wil leren of verder wil ontwikkelen.

Op zoek naar dé match

Mylène Martens, adviseur Breda Actief gaat binnen de workshop samen met jou op zoek naar de beste match met vrijwilligerswerk: 'Voor iedereen is er vrijwilligerswerk dat bij hem of haar past. Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen bij het vinden van dat ene plekje. Aan de hand van de workshop weten deelnemers goed bij hun kern te komen. Vanuit daar kijken we heel gericht naar concrete voorbeelden van vrijwilligerswerk.'

Aanmelden

Voor de workshop zijn drie maandagavonden gereserveerd namelijk: 11 mei, 1 juni en 15 juni van 19:00 tot 21:30 uur. De workshop vindt plaats bij Breda Actief, Heerbaan 100 in Breda. Ben jij nog op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk of op zoek zijn naar ander vrijwilligerswerk? Meld je dan aan via de Vrijwilligersacademie Breda.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI