‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Ontdek vrijwilligerswerk in de Haagse Beemden

Doe mee met ‘On Tour in de Wijk’ op 31 januari

Geplaatst op 23-01-2017

In de wijk Haagse Beemden is genoeg te beleven en te ontdekken als het gaat over vrijwilligerswerk. Zo ook bij kinderboerderij de SIK, Ontmoetingscentrum De Sleutel, dagbesteding Thebe Kraainest en Steungezin.nl. Op één ochtend kun jij persoonlijke kennismaken met deze vier bijzondere organisaties. De organisaties stellen hun deuren open op dinsdag 31 januari van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden voor deze ‘On Tour in de Wijk’ kan onderaan deze pagina.

Leer organisaties kennen zonder je meteen te binden

We komen vaak mensen tegen die niet goed weten wat voor soort vrijwilligerswerk ze willen doen, wat ze leuk vinden of wat bij ze past. Om dit uit te zoeken doen ze mee aan onze ‘kennismakingsactiviteiten’. Tijdens zo’n kennismakingsactiviteit leer je namelijk een organisatie kennen zonder dat je je meteen verbindt aan de organisatie. Je ontmoet ook meteen nieuwe mensen. Heb je een goed gevoel bij de organisatie? Dan kun je altijd de mogelijkheden bespreken om vrijwilliger te worden.” Aldus Anu Veldhuis, adviseur Breda Actief.

Vier organisaties openen hun deuren voor jou

De ‘Vrijwilligers on tour in de Haagse Beemden’ is op dinsdag 31 januari. Tussen 10.00 en 12.00 uur openen alle vier de organisaties hun deuren. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere organisaties te ontmoeten tussen deze tijden. Ook jij bent vrij om binnen te lopen. Waar kun je allemaal naartoe?

Kinderboerderij de SIKKesterendreef 14

Ontmoetingscentrum De Sleutel: Vlierenbroek 30

Steungezin.nlvind je aan de Vlierenbroek 30 bij Ontmoetingscentrum De Sleutel

Dagbesteding Thebe Kraainest: Tweeschaar 12

Alle organisaties hebben actuele vacatures die te vinden zijn op nlvoorelkaar.nl.

Aanmelden

Deelname aan de activiteit ‘On tour in de Haagse Beemden’ is gratis en zonder verplichtingen. De begeleiding wordt verzorgd door ons en de deelnemende organisaties. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan hieronder aan of neem contact op met een van onze adviseurs via 076 - 5233555 of .

 

Ik wil me aanmelden

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI