‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

‘Ontdek vrijwilligerswerk via wandeltour door Boeimeer’

‘On tour in de wijk’ met de VV S.A.B., ‘De Lichtboei’ en Mondiaal Centrum Breda

Geplaatst op 22-06-2016

Voetbalvereniging S.A.B., ‘De Lichtboei’ en Mondiaal Centrum Breda organiseren in de wijk Boeimeer samen met Breda Actief een kennismakingsmiddag. Ben jij nieuwsgierig naar hun aanbod van vrijwilligerswerk? Dan kun jij gratis deelnemen aan deze gezellige wandelactiviteit op woensdag 20 juli. Inschrijven kan tot en met 14 juli!

In de wijk Boeimeer zijn nog veel plekken het ontdekken waard als het gaat over vrijwilligerswerk. Zo ook bij voetbalvereniging S.A.B., ‘De Lichtboei’ en Mondiaal Centrum Breda. Op één dag kun jij beleven hoe het is om bij deze drie bijzondere organisaties vrijwilligerswerk te doen. Deze gratis ‘Wandeltour door Boeimeer’ is op woensdag 20 juli van 13.00 – 15.30 uur. Aanmelden voor de activiteit kan tot en met 14 juli via de site van Breda Actief.

Vrijwilligerswerk dat bij je past

“We komen vaak mensen tegen die niet goed weten wat voor soort vrijwilligerswerk ze willen doen, wat ze leuk vinden of wat bij ze past. Om dit uit te zoeken doen ze mee aan onze ‘kennismakingsactiviteiten’. Tijdens zo’n kennismakingsactiviteit leer je namelijk een organisatie kennen zonder dat je je meteen verbindt aan de organisatie. Je ontmoet ook meteen nieuwe mensen. Heb je een match met een organisatie? Dan kun je altijd de mogelijkheden bespreken om vrijwilliger te blijven.” Aldus Anu Veldhuis, adviseur Breda Actief.

Op woensdag 20 juli kun jij meedoen met de ‘Wandeltour door Boeimeer’. Om 13.00 uur wordt gestart bij De ‘De Lichtboei’ (Vriesdongen 1). Na een rondleiding wandelt de groep naar de voetbalverenging S.A.B. om als laatste geïnspireerd te raken bij het Mondiaal Centrum Breda. Daar wordt de tour om 15.30 uur afgesloten.

Aanmelden

Wil je meedoen? Meld je dan voor 14 juli aan via onderstaande aanmeldknop. De activiteit ‘Wandeltour door de wijk Boeimeer’ is gratis en zonder verplichtingen. Wij verzorgen samen met de deelnemende organisaties de begeleiding. Er zijn in totaal vijftien plaatsen beschikbaar.

aanmelden


Meer weten?

Wil je meer weten over de organisaties? Klik dan hier. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met Anu Veldhuis door te  of te bellen naar 076-5233555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI