‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Ontmoet drie vrijwilligersorganisaties tijdens kennismakingsspeeddate

Thebe Heuvel, Scouting Sint Martinus en Hobbyclub Princenhage stellen zichzelf aan je voor

Geplaatst op 21-09-2015

Wat hebben Thebe Heuvel, Scouting Sint Martinus en Hobbyclub Princenhage met elkaar gemeen en wat juist niet? Iedereen die op zoek is naar leuk vrijwilligerswerk komt daar achter tijdens de kennismakingsspeeddate. Op vrijdag 9 oktober staat de date op het programma vanaf 10.00 uur aan de Donetello 1 bij Thebe Heuvel. Je kunt je tot 2 oktober aanmelden. De activiteit is gratis, maar vol is vol!

Anu Veldhuis, adviseur vrijwilligerswerk Breda Actief over de speeddate: "Doordat je tijdens de kennismakingsspeeddate drie organisaties met elkaar kunt vergelijken ervaar je wat bij jou past. Doordat het echt drie verschìllende organisaties zijn kom je misschien wel tot een verrassende conclusie! Bovendien ontmoet je ook nog nieuwe mensen.”

Thebe Heuvel

Thebe Heuvel is een woonzorgcentrum voor ouderen in de wijk Heuvelkwartier in Breda Zuid-West. Op dit moment zijn er gastvrouwen, activiteitenbegeleiders en ‘bezoekvrijwilligers’ aan de slag bij de organisatie. Ze zoeken nog nieuwe vrijwilligers om hun team te versterken. En heb je nieuwe initiatieven? Ook die zijn welkom! De speeddate is een uitgelezen kans voor om met de organisatie in gesprek te gaan om bijvoorbeeld deze nieuwe ideeën voor te stellen.

Scouting Sint Martinus

Bij Scouting Sint Martinus draait het om uitdaging en plezier. Je kunt bijvoorbeeld samen met andere stafleden leuke activiteiten bedenken voor kinderen van verschillende leeftijden. Dit voer je dan vervolgens ook uit op vrijdagavond of zaterdagochtend. Samenwerken, avontuur, respect voor elkaar en de leefomgeving, zelfstandigheid en ontwikkeling zijn belangrijke onderwerpen binnen de scouting. Tijdens de speeddate ontmoet je de enthousiaste club persoonlijk.

Hobbyclub Princenhage

Hobbyclub Princenhage organiseert wekelijks knutselavonden op de zolder voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Is de speeddate goed bevallen? Dan kun je een keer meedraaien op dinsdagavond tussen 17.45 en 20.00 uur. Tijdens de activiteit begeleidt je als vrijwilliger de kinderen en je helpt ze mee met knutselen.

Wil je meedoen?

Deelname aan de activiteit ‘De Kennismakingsspeeddate’ is gratis en zonder verplichtingen. De begeleiding wordt verzorgd door medewerkers van Breda Actief, Hobbyclub Princenhage, Thebe Heuvel en Scouting Sint Martinus. Voor de kennismakingsactiviteit zijn vijftien plaatsen beschikbaar. Je kunt je tot vrijdag 2 oktober aanmelden via het aanklikken van onderstaande button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anu Veldhuis via 076-5233555 of door te mailen naar .

Ik meld me nu aan!

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI