‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Ook mee 'on tour' in jouw wijk?

31 januari is eerstvolgende on tour in de wijk Haagse Beemden

Geplaatst op 20-12-2016

Op dinsdag 31 januari van 10:00 tot 12:00 uur zetten vier vrijwilligersorganisaties hun deuren open! Bij Ontmoetingscentrum de Sleutel, dagbesteding Thebe Kraaiennest, Stichting Steungezin en Kinderboerderij de SIK zijn verschillende vacatures beschikbaar. Iedereen die wil ontdekken wat mogelijk is bij deze mooie organisaties kan op die dag komen snuffelen. Wil jij dit ook voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Nieuwe verbindingen en kennis delen

Doordat organisaties, die wel of niet bekend zijn met elkaar, samen optrekken kunnen nieuwe verbindingen ontstaan. Ook delen de organisaties samen kennis uit wat heel waardevol is. Zo zegt Sandrine van dagbesteding Thebe Kraaiennest daarover: “Goed dat we eens kennismaken, wie weet kunnen we elkaar helpen en nieuwe ideeën opdoen. Ik weet nu meer wat er in de buurt zit aan organisaties.”

Wil jij ook mee 'on tour' met jouw organisatie?

Tijdens 'On tour in de wijk' laat je je als organisatie op een professionele en leuke manier zien wat je te bieden hebt en leer je nieuwe vrijwilligers kennen. Voor Bredanaars die op zoek zijn naar nieuw vrijwilligerswerk is deze activiteit leuk en laagdrempelig, zonder verdere verplichtingen. Wil jij je als organisatie ook op deze manier in de wijk laten zien? Klik dan hier voor meer informatie of neem  met ons op om samen te kijken wat mogelijk is. 

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk?

Wil jij meedoen aan de On tour in de wijk Haagse Beemden? In het nieuwe jaar vind je meer informatie op onze website over de verschillende organisaties. Je kunt je al wel aangeven dat je erbij bent of kom gewoon langs op 31 januari! Wil je ook een 'On Tour' in jouw wijk? Neem dan  op en wij gaan kijken wat mogelijk is!

Ja ik ben erbij!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI