‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Ook vrijwilligersorganisaties gestart met de campagne ‘Maak er een punt van’

Maak er als organisatie ook een punt van!

Geplaatst op 28-05-2015

Stichting Jongerenwerk Prinsenbeek (SJP) opende op 26 mei als eerste haar deuren voor een interactieve workshop over grensoverschrijdend gedrag. De workshop werd aangeboden door de landelijke campagne ‘Maak er een punt van.’ Hiermee spreekt de organisatie de intentie uit om aan de slag te gaan met het thema ‘omgaan met ongewenst gedrag’. Als eerste vrijwilligersorganisatie in Breda namen zij de rode bal in ontvangst die symbool staat voor ‘maak een punt van ongewenst gedrag. Graag bieden zij de bal aan, aan de volgende vrijwilligersorganisatie; ben jij deze organisatie? Neem dan contact met ons op!

SJP is zich als jongerenorganisatie bewust van haar rol om jongeren een veilige haven te bieden waar ze terecht kunnen. Ze roepen andere vrijwilligersorganisaties op om ook met het onderwerp aan de slag te gaan. De adviseurs van Breda Actief helpen jouw organisatie bij het opstellen en implementeren van preventief beleid. Samen met inhoudelijke experts CJG Breda, GGD West-Brabant, Veilig Thuis en RADAR zorgen zij voor een overdracht aan kennis en expertise en de juiste begeleiding wanneer zich onverhoopt toch een incident voordoet.

Heeft jouw organisatie al aandacht voor het ‘omgaan met ongewenst gedrag?’ Maak het kenbaar via en wij komen graag naar je toe voor een inleidende sessie voor bestuursleden. Neem de bal in ontvangst en maak een punt van grensoverschrijdend gedrag. Je kunt als ambassadeur uiterlijk 18 juni deelnemen aan de landelijke campagne. Laten we er samen in Breda een punt van maken!

Kijk voor meer informatie op www.maakereenpuntvan.nl of lees via onze Facebook pagina wie jouw organisatie al voorging als ambassadeur!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI