‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

X-kids ZomerVibes: op het strand, bij het water en in de wijk

Sportieve, stoere en gratis vakantieactiviteiten

Geplaatst op 10-07-2017

Ben jij tussen de 4 en 14 jaar? Dan kun je in de laatste week van de zomervakantie weer rekenen op een sportief avontuur tijdens X-kids ZomerVibes van Breda Actief. De gratis vakantieactiviteiten, georganiseerd door onze sportcoaches zijn op dinsdag 22 augustus en woensdag 23 augustus. In totaal zijn er vijf toffe activiteiten! Vier activiteiten zijn in de buurt en één activiteit vindt plaats bij Belcrum Beach en Pier 15. Er staan nieuwe en stoere activiteiten op het programma. Inschrijven voor de activiteiten kan nu!

Vier toffe activiteiten

Op dinsdag 22 augustus kun je kiezen uit vier verschillende activiteiten: Waterdag, De Tennisspelen, De Ninja Games en De Zomerspelen. Zo krijg je de kans om een keer iets nieuws te proberen in de vakantie. De Waterdag wordt georganiseerd in samenwerking met Social Work. Tijdens deze dag staan, bij basisschool Het Noorderlicht, alle spelletjes natuurlijk in het teken van water. Tijdens de Tennisspelen, wat samen met tennisvereniging Markant wordt georganiseerd, kunnen kinderen rekenen op een geweldige tennismiddag op de velden van Markant. De Zomerspelen zijn in en rondom Cruijff Court Kesteren met verschillende sporten en spelletjes. En tot slot wanen kinderen zich echte ‘ninjawariors’ aan de gymzaal aan de Elandstraat tijdens de Ninja Games. Alle activiteiten zijn van 13.00 uur tot 15.00 uur.

AANMELDEN WATERDAG (6 T/M 12 JAAR) 

Locatie: basisschool Het Noorderlicht, in samenwerking met Social Work

AANMELDEN DE TENNISSPELEN (6 T/M 12 JAAR) 

Locatie T.V. Markant in samenwerking met T.V. Markant

AANMELDEN DE NINJA GAMES (6 T/M12 JAAR)   

Locatie Sportcentrum De Scharen, Topaasstraat 

AANMELDEN DE ZOMERSPELEN (4 T/M 14 JAAR) 

Locatie Cruyff Court Kesteren (bij slecht weer in gymzaal Olympia) 

Special X-kids

Zit jij op het speciaal onderwijs? Dan kun je op 22 augustus meedoen met De Ninja Games. De activiteit is bij Sportcentrum De Scharen, Topaasstraat.  Aanmelden voor deze activiteiten kan via:

aanmelden Special X-kiDS Ninja Games 

 

De echte ZomerVibes bij Belcrum Beach

Voor de echte ‘ZomerVibes’ moet je natuurlijk op het strand zijn. Op woensdag 23 augustus kun je dan ook naar Belcrum Beach en Pier15 komen. Deze dag is groter opgezet. In samenwerking met basketbalvereniging Barons, Parkour Breda, Sup en Fun, WaPaMa kun je rekenen op gave, nieuwe en stoere activiteiten. Zo kun je freerunnen op echte freerunoefentoestellen, meedoen met een circusactiviteit en een activiteit op het water. Voor dit onderdeel is een zwemdiploma verplicht.

AANMELDEN X-KIDS BELCRUM BEACH  (6 T/M 12 JAAR)

Locatie: Belcrum Beach Veilingkade 12A. In samenwerking met:Belcrum BeachPier 15Barons Breda BasketbalParkour Breda,Sup & FunWaPaMa Cirkus.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI