‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Op zoek naar die ene vrijwilliger?

www.NLvoorelkaar.nl

Geplaatst op 19-01-2016

De vacaturebank www.nlvoorelkaar.nl is een goede manier voor het vinden van de juiste vrijwilliger voor jouw organisatie. Het is dé online marktplaats voor vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet en in rond Breda. Veel organisaties gingen je al voor. Zo zijn er het afgelopen jaar 850 matches gemaakt tussen een organisatie en een vrijwilliger.

De juiste persoon op de juiste plek

Via NLvoorelkaar.nl zoek je eenvoudig naar geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie. Of het nu gaat om een kennismaking, een eenmalige klus of een langere periode. Vrijwilligers hebben verschillende motivatie en interesses. Denk bijvoorbeeld aan een middelbare scholier die op zoek is naar een maatschappelijke stage of een werkzoekende die graag ervaring opdoet en zijn of haar expertise wil inzetten. 

Grijp nu je kans!

Er bieden zich op dit moment 450 vrijwilligers aan in en rond Breda! Na het aanmaken van een profiel kun je reageren op het aanbod van vrijwilligers. Ook door het plaatsen van een vacature op nlvoorelkaar.nl kom je als organisatie makkelijk in contact met enthousiaste vrijwilligers. Wil je meer informatie over het schrijven van een aantrekkelijke vacature? Neem een kijkje op nlvoorelkaar.nl. Breda Actief adviseert jouw organisatie graag over het gebruik van nlvoorelkaar.nl.

Kom je er niet helemaal uit of wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze adviseur Anu Veldhuis.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI