‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Maak kennis met meer dan 70 vrijwilligersorganisaties tijdens Dé Vrijwilligersmarkt

Geplaatst op 28-08-2017

Wil jij je oriënteren op vrijwilligerswerk en wil je kennismaken met meer dan 70 verschillende organisaties? Dat komt goed uit, want ook dit jaar organiseren we Dé Vrijwilligersmarkt Breda. Op 28 september is iedereen van harte welkom in het Chassé Theater.

Vrijwilligerswerk geeft positieve energie

Als je vrijwilligerswerk doet, ontwikkel je je talenten, ontmoet je nieuwe mensen en kom je in contact met bijzondere organisaties. Bovendien doe je waardevolle (werk)ervaring op en heb je er vooral veel lol en plezier in!

Ontmoetingen en leuke gesprekken tijdens bruisende markt

Op donderdag 28 september ben je van harte welkom bij Dé Vrijwilligersmarkt in het Chassé Theater. Van 17.00 tot 20.00 uur kun je kennismaken met meer dan 70 vrijwilligersorganisaties die actief zijn op het gebied van kunst en cultuur, natuur en milieu, sport en recreatie, goede doelen, zorg en gezondheid, welzijn of kennis en leren. De entree is gratis.

Gratis workshops en advies

Voorafgaand aan Dé Vrijwilligersmarkt kun je gratis workshops volgen via de Vrijwilligersacademie Breda. Oriënteer jezelf alvast op vrijwilligerswerk of leer hoe je jezelf het beste kunt presenteren aan organisaties. Bovendien geven onze adviseurs tijdens dit evenement informatie over vrijwilligerswerk, beantwoorden ze al je vragen, bieden ze een interessetest en helpen ze bij het gebruik van www.bredavoorelkaar.nl. Ook staan er buddy's klaar om je wegwijs te maken. Daarnaast is het UWV voor het eerst aanwezig om vragen te beantwoorden over vrijwilligerswerk in combinatie met een uitkering.

Meld je aan!

Aanmelden kan via onderstaande knop. Wie dit doet, ontvangt van tevoren alvast handige informatie en kan dus goed voorbereid naar de markt komen. Aanmelden is overigens niet verplicht! Iedereen is van harte welkom om spontaan binnen te lopen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via Facebook. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Isabelle Leijser of Renée Sterk via 076-5233555 of stuur een e-mail naar

 

IK WIL ME AANMELDEN ALS BEZOEKER

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI