‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Organisaties The Social Communication Challenge zijn bekend!

Avans studenten versterken organisaties

Geplaatst op 10-07-2017

De selectie voor het project The Social Communication Challenge Avans Hogeschool is gemaakt! In de afgelopen periode zijn er achttien aanmeldingen bij ons binnengekomen. Avans Hogeschool onderstaande selectie gemaakt. Bij het maken van de selectie hebben zij gelet op de variatie in maatschappelijke werkgebieden, gelijksoortigheid in opdrachten en geschiktheid van de opdracht voor eerstejaars studenten. Wij hebben daarbij extra toelichting gegeven over de verschillende organisaties.

Uit alle aanmeldingen zijn de volgende organisaties door Avans gekozen:

-       Belcrumhuis

-       Club Kruimel

-       Dorpshuis 't Klooster

-       Jeu de boulesvereniging Va-Tout

-       Kinderboerderij Parkhoeve Breda Noord

Officiele start

Op 1 september is de officiële start van het project met Miriam Haagh en gaan de organisaties daadwerkelijk met de studenten aan de slag. Op donderdagmiddag 2 november presenteren de groepen hun eindproducten aan de organisaties die zijn geselecteerd voor dit project tijdens de Show & Tell. Dit mini-seminar is voor iedereen gratis toegankelijk om inspiratie op te doen en om de adviezen die de studenten hebben voor de deelnemende organisaties te bekijken. Onze ervaring uit eerdere edities is dat je als organisatie ook veel kan leren van die uitkomsten en je zelf kan toepassen binnen je eigen organisatie. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Breda Actief om meer informatie te ontvangen over Show & Tell op 2 november.

Meer weten?

Wil je meer informatie over project The Social Communication Challenge? Of heb je vragen neem dan contact op met Isabelle Leijser via .

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI