‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Pilot 'Sporten in de wijk Driesprong'

Kom jij ook mee sporten en spelen?

Geplaatst op 23-10-2017

In samenwerking met Woonzorgcentrum Raffy en Buurthuis Toma gaat Mark de Brouwer, sportcoach van Breda Actief, een pilot van vier weken draaien met 'Sporten in de wijk Driesprong'. Ben jij tussen de 6 en 10 jaar? Dan kan jij vanaf woensdag 25 oktober vier weken lang van 13.00 tot 14.00 uur lekker mee sporten en spelen bij Buurthuis Toma!

“In samenwerking met Raffy en Buurthuis Toma hebben we besloten een pilot van vier weken te draaien en vervolgens te evalueren of we hiermee door kunnen gaan. Met veel animo kunnen we hier een structurele activiteit van maken. Dat zou natuurlijk geweldig zijn!” Vertelt sportcoach Mark enthousiast.

Sporten en spelen

Wanneer het mooi weer is kun je lekker buitenspelen met de sport- en spelactiviteiten op het veldje naast Buurthuis Toma (wijk Driesprong), bij slecht weer vindt het binnen het buurthuis plaats. Na de activiteit is er voor iedereen een lekkere gezonde snack en wat te drinken, daarna gaat Buurthuis Toma verder van 14.30 tot 16.30 uur met de kindermiddag. Hierbij kun je iedere week weer wat nieuws beleven, zoals knutselen, koken of een spannende filmmiddag.

Kom jij ook?

Heb jij zin in een leuke middag? Zorg dan dat je op woensdag 25 oktober om 13.00 uur aanwezig bent bij Buurthuis Toma! De volgende middagen vinden plaats op 1 november, 8 november en 15 november. Hopelijk tot dan! De activiteit is onderdeel van ‘Sporten in de wijk’ en is helemaal gratis. Inschrijven is niet nodig.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark de Brouwer door te bellen naar 076-5233555 of te mailen naar  .

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI