‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Polonaise tijdens opening eerste informatiepunt Vuchterhage

Geplaatst op 24-11-2017

Jij kunt straks terecht op verschillende punten in de stad voor informatie over hulp- en zorgvragen, vrijwilligerswerk en het halen en terugbrengen van bibliotheekboeken. Op donderdagochtend 23 november om 10.30 uur was de opening van het eerste punt bij Elisabeth Vuchterhage bij Winkelcentrum Moerwijk (Hoge Vucht).

De ruimte was feestelijk ingericht, het was gezellig en veel wijkbewoners schoven aan en genoten van de sfeer en koffie met lekkers. Ron de Leeuw zong de sterren van de hemel en er werd zelfs lekker gedanst op deze feestelijke ochtend!

Start van een mooie ontwikkeling

Tijdens de officiële opening knipten vijf vrijwilligers samen het lint door. Nu kunnen alle bewoners uit de Hoge Vucht bij deze vrijwilligers terecht met vragen over hulp- en zorg, vrijwilligerswerk én het reserveren, halen en terugbrengen van bibliotheekboeken. Dit is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Breda Actief, Stichting Elisabeth, Nieuwe Veste en Zorg Voor Elkaar Breda. De bedoeling is dat er straks overal in de stad punten zijn waar bewoners terecht kunnen met vragen over hulp- en zorg, vrijwilligerswerk én het halen en terugbrengen van bibliotheekboeken.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI