‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Rolstoelbeweegdag

“Gaaf dat er ook voor mij zo veel mogelijkheden zijn!”

Geplaatst op 01-04-2016

Sportloket West-Brabant organiseert de derde Regionale Rolstoelbeweegdag. Na het succes van vorig jaar kan ook dit jaar iedereen die zittend wil sporten, kennismaken met de verschillende mogelijkheden. In sporthal Arkendonk in Oosterhout is er op zaterdag 16 april de mogelijkheid om zelf mee te doen met sport- en bewegen. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen of persoonlijk sport- en beweegadvies te krijgen.

Sporten en bewegen is goed voor iedereen. Maar wat als je dit zittend moet doen doordat je rolstoel gebonden of langdurig geblesseerd bent? Ook dan kan iedereen sporten! Om zoveel mogelijk vragen over dit onderwerp te beantwoorden, wordt er op zaterdag 16 april de Rolstoelbeweegdag georganiseerd. Van 14.00 tot 16.00 is iedereen van harte welkom bij sporthal Arkendonk, Zwanendonk 44, in Oosterhout

Wat is er nou leuker dan een sport- en beweegactiviteit te kunnen uitproberen? Gewoon even voelen of het bij je past! Vorig jaar was voor mij één groot succes. Ik vond het heel speciaal om meerdere sporten uit te proberen. Zo heb ik meegedaan aan het rolstoeldansen, roeien en rolstoelschermen. Wat de middag voor mij extra speciaal maakte, is dat je niet alleen kennis kan maken met verschillende sporten, maar juist ook met andere mensen die zich in dezelfde situatie bevinden.” Aldus een deelneemster aan de vorige editie.

Aanmelden

Vooraf aanmelden voor de Rolstoelbeweegdag is prettig, maar niet noodzakelijk. Aanmelden kan door te mailen naar  of te bellen naar 076-5233555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI