‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gratis rolstoeltrainingen voor jong en oud!

"Ik voel me nu veel zekerder...zo fijn!"

Geplaatst op 27-08-2015

Zaterdag 19 september start de eerste van de vijf gratis rolstoeltrainingen. Tijdens deze rolstoeltrainingen oefenen we samen jouw rolstoelvaardigheden en maak je elke les kennis met een andere rolstoelsport. Ook jij kunt hier aan meedoen! Geef je snel op, want vol = vol!

Als je in een rolstoel komt te zitten, is dat vaak erg wennen. Veel mensen voelen zich niet helemaal zeker in de rolstoel. Om deze reden organiseert Breda Actief in samenwerking met Sportloket West-Brabant vijf gratis rolstoeltrainingen. 

Vanaf zaterdag 19 september wordt er vijf zaterdagen lang geoefend met als doel meer vertrouwd te raken in en met de rolstoel. Daarnaast wordt er kennisgemaakt met steeds een andere rolstoelsport; van balsport tot rolstoeldans en van duelsport tot rolstoelbadminton. De rolstoeltrainingen vinden plaats in gymzaal De Gong in Etten-Leur, Hobodreef 10, van 10.30 tot 12.00 uur, op:

  • 19 september
  • 26 september
  • 3 oktober
  • 10 oktober
  • 17 oktober

Vijf zaterdagen lang van 10.30 tot 12.00 uur gaan we samen aan de slag tijdens deze leuke, leerzame rolstoeltrainingen. Kom je ook? Meld je dan snel aan, via www.sportloketwestbrabant.nl.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI