‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Special kids op het ijs

Kom ook iedere maandagavond schaatsen!

Geplaatst op 02-11-2017

26 oktober was het voor special kids zo ver: de eerste rondjes op de schaatsbaan! De trainers van SV Ballangrud Breda, Annamarie Thomas en Annelies van der Linden (sportcoach van Breda Actief speciaal onderwijs) stonden bij Optisport Kunstijsbaan Breda klaar voor de kinderen van het Breda College. Alle special kids die vaker willen schaatsen, kunnen iedere maandagavond tijdens het schaatsseizoen meedoen met trainster Maartje!

Geslaagde middag

De schaatsmiddag was georganiseerd vanuit Breda Actief voor kinderen van het speciaal onderwijs om hen kennis te laten maken met schaatsen. Het was dan ook onderdeel van het project Special Heroes. Sportcoach Annelies vertelt enthousiast over de middag: “Na een introductie les skaten van Annamarie Thomas tijdens de gymles was het vorige week tijd voor het vervolg op de schaatsbaan. 27 kinderen van het Breda College bonden de schaatsen onder en trotseerde het ijs. Dat was best spannend! Voor sommige kinderen was het de allereerste keer op het ijs. Met behulp van een stoel, extra handjes en de trainers van Ballangrud & Annamarie Thomas heeft iedereen het schaatsen kunnen ervaren. Het was een super geslaagde middag!”

Kom ook schaatsen!

Vond je de schaatsmiddag ook zo leuk? Wil je nog vaker schaatsen? Dat kan! Iedere maandagavond tijdens het schaatsseizoen kan je aansluiten bij de lessen van trainster Maartje. Wil je hier meer informatie over? Mail dan naar sportcoach Annelies van der Linden: .

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI