‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Spetterende X-kids in de zomer!

Twee dagen vol gratis plezier voor Bredase kinderen

Geplaatst op 31-07-2018

Bredase kinderen kunnen ook deze zomervakantie weer rekenen op een sportief avontuur tijdens X-kids van Breda Actief. Op woensdag 15 augustus organiseren de sportcoaches gratis activiteiten in de wijken. Op donderdag 16 augustus is het tijd voor de stedelijke X-kids aan de Asterdplas. Inschrijven kan via www.sportintrobreda.nl/x-kids.

De keuze is reuze

Op woensdag 15 augustus kun je uit vier gratis activiteiten kiezen. Alle kinderen uit Breda krijgen zo de kans om met vriendjes en vriendinnetjes nieuwe sporten te proberen. Op basisschool Het Noorderlicht vindt van 13.00 tot 15.00 uur de spannende Water Battle plaats. Terwijl op Cruyff Court Kesteren kinderen aan de slag gaan met allerlei urban spellen van 13.00 tot 14.30 uur. Op het grasveld aan de Epelenberg kun je van 13.00 tot 14.30 uur meedoen aan het Water Festival. Tot slot wordt het spannend bij het Streetsport Tournament met voetbal en basketbal. Dit vindt plaats op het Krajicek Playground Heuvel aan de Oranjeboomstraat van 14.00 tot 16.00 uur. In samenwerking met Social Work, Grote Broer/Grote Zus en Jeugdwerk Surplus organiseren de sportcoaches van Breda Actief deze toffe activiteiten.

Afkoelen met X-kids Water

Tijdens elke X-kids editie werken we samen met Bredase verenigingen. Zo ook tijdens de stedelijke editie op donderdag 16 augustus, namelijk met Scouting Sint Joris. Met X-kids Water zetten de sportcoaches van alles klaar, zoals zeilen, kanovaren en vlot bouwen! Deze activiteit duurt van 13.00 tot 15.30 uur. Bij deze zomerse activiteit ben je ook van harte welkom als je op het speciaal onderwijs zit en/of extra begeleiding nodig hebt!

Meer informatie en aanmelden

Neem voor vragen contact op met sportcoach André van Dongen voor meer vragen via  of 076 – 52 33 555.

AANMELDEN

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI