‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Sportief het nieuwe jaar in met X-kids!

Geplaatst op 14-12-2016

Je kunt tijdens de kerstvakantie weer rekenen op een sportief avontuur tijdens X-kids. Op dinsdag 3 en donderdag 5 januari zijn er in totaal vijf toffe activiteiten waar je uit kunt kiezen. Ontdek op dinsdag welke watersporten er zijn in zwembad De Wisselaar en kies op donderdag uit vier andere toffe activiteiten.

Watersport in the picture

Tijdens elke X-kids editie werken we samen met Bredase sportclubs. Op dinsdag 3 januari zijn dat duikteam Dusky en SBC2000 in zwembad de Wisselaar. Samen willen zij hun sport in the picture zetten door kinderen kennis te laten maken met verschillende takken van de watersport. Van snorkelen tot schoonspringen: ze zijn er allemaal bij tijdens het Spetterend Spektakel. Daarnaast is er een adventurebaan waarop kinderen vrij mogen spelen. Deelnemen aan deze activiteit kost €2,- per kind.

Van een politiemiddag tot Expeditie Zuidpool

Op donderdag 5 januari kun je uit vier gratis activiteiten kiezen. Alle kinderen uit Breda krijgen zo de kans om het nieuwe jaar gezond en sportief te beginnen. Ook deze dag wordt er samengewerkt met een bijzondere organisatie, namelijk de politie. Na een eerdere editie met de brandweer, is het nu aan de politie om te laten zien wat ze kunnen. En welk kind droomt er nou niet van zich een dag een heuse politieagent te wanen?! Bij basisschool Het Noorderlicht krijgen de kinderen dan ook een uniek kijkje in het leven van een agent. Op basisschool De Eerste Rith geven we, vanwege het grote succes in de herfstvakantie, weer een freerunclinic. En in de Gymzaal Stoutenburgstraat wagen de kinderen zich aan de spannende Expeditie Zuidpool. En ook op het Cruyff Court Kesteren luiden we het nieuwe jaar sportief in met de New Year Games. Alle activiteiten zijn van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Meedoen?

Wil je het volledige programma zien of wil je je meteen aanmelden om zeker te zijn van een plekje? Klik dan op de button hieronder:

Ga naar de X-kids pagina

 Let op: wil je meedoen met het Spetterend Spektakel? Dan kan dat alleen als je je vooraf aangemeld hebt!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI