‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Sportintro 2017 doorslaand succes in Breda

Ruim 1000 inschrijvingen binnen twee weken!

Geplaatst op 05-10-2017

Sportintro in gemeente Breda, mede mogelijk gemaakt door Breda Actief en sportaanbieders, was vanaf de kick-off op 20 september 2017 een groter succes dan ooit tevoren. Al op dag één waren er ruim 500 inschrijvingen! Dit aantal is inmiddels verdubbeld en zal nog zeker oplopen, want kinderen kunnen zich het hele schooljaar door nog inschrijven.

Populair

Onder andere atletiek, freerunning en hockey hadden binnen enkele minuten enorm veel inschrijvingen. Activiteiten die vol zitten, hebben vaak een wachtlijst. Sta jij op de wachtlijst? Niet getreurd, bij voldoende animo kunnen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon nog hun eerste keus uitproberen. Houd de website goed in de gaten, want verenigingen bieden in verband met het succes nieuwe cursussen aan. Natuurlijk zijn er bij vele activiteiten nog plaatsen vrij!

Laagdrempelig kennismaken

Met de Sportintro kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met een grote verscheidenheid aan activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. Breda Actief heeft samen met vele sportaanbieders in Breda de krachten gebundeld. Dit resulteerde in prachtige Sportintro boekjes, waarin meer dan 200 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 tot en met 8 van de basisscholen uit gemeente Breda hebben een exemplaar ontvangen. Bekijk het boekje ook hier!

Inschrijven maar!

Het hele schooljaar door kun jij je nog inschrijven door te klikken op de onderstaande button! Wil jij meer weten? Neem dan een kijkje op de website of mail naar .

 

INSCHRIJVEN

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI