‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Sportintro daagt Bredanaars uit tot bewegen

Iedereen vindt zijn of haar sport via Breda Actief

Geplaatst op 08-09-2016

Heb jij maandag 19 september al in jouw agenda staan? Nee? Snel doen! Vanaf deze dag kun jij je inschrijven voor allerlei leuke, uitdagende Sportintro cursussen. De komende weken worden de sportintro krantjes al op alle basisscholen uitgedeeld waar een deel van de cursussen in staan. Zowel basisschoolkinderen, drukbezette vaders en moeders, jongeren, rolstoelsporters als senioren dagen we uit om in beweging te komen. Iedereen van 3 t/m 100 jaar kan meedoen.

Dat sporten leuk en gezond is weten we allemaal, maar hoe weet je of een sport écht bij je past? Via de Sportintro cursussen van Breda Actief kun je bij diverse clubs allerlei sporten uitproberen. Het aanbod varieert van snorkelen tot handboogschieten en van handbal tot tafeltennis. Ook kun je meedoen aan nieuwe cursussen zoals bootcamp, bowling en yoga.

Inschrijven

Wil jij graag een sport (her)ontdekken? Dan is dit het moment om in actie te komen!

Vanaf 19 september kun je jezelf via de website van Breda Actief digitaal inschrijven voor zoveel Sportintro cursussen als jij leuk vindt.

Meedoen aan de Sportintro is in de meeste gevallen gratis en kan tot en met de zomer van 2017. Inschrijven kan het hele jaar, maar wacht niet te lang, want vol is vol. Vergeet niet in je agenda te noteren op welke data je bij de sportclub wordt verwacht.

Vragen?

Wil je meer weten of heb je vragen over de inschrijving? Kijk dan op sportintrobreda.nl of neem contact op met Lieke Reinders via  of telefoonnummer: 076 52 33 555.

 

Ben je het boekje kwijt en wil je hem nog even bekijken? Klik dan hieronder:

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI