‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Sportief cadeau in je schoen?

Geplaatst op 15-11-2016

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat we weer verlanglijstjes mogen maken. Maar waar vraag jij dit jaar om? Kun je nog inspiratie en tips gebruiken? Dat komt goed uit, want de Sint heeft ons dit jaar gevraagd mee te denken over sportieve cadeaus. En samen hebben we speciale cadeaubonnen gemaakt die je alleen maar hoeft in te vullen....... Lekker makkelijk!

Sportief cadeau

Wil jij graag een sportief cadeau krijgen van Sinterklaas? Of wil je iemand verrassen met iets speciaals? Geef dan een proefles cadeau! Je kunt kiezen uit lessen bij 45 verschillende sportaanbieders. Nog leuker is om samen te gaan!

Belangrijk!

Er zijn een paar dingen waar je goed op moet letten als je Sportintro cadeau geeft:

  • Check vooraf subtiel of diegene wel kan op de datum waarop de proefles plaatsvindt
  • Vergeet hem/haar niet aan te melden voor de proefles via onze website, anders kan hij/zij niet deelnemen
  • Met zijn tweeën op proefles is altijd gezelliger. Mocht je het dus ook een leuke sport vinden, meld dan ook jezelf aan!
  • Is degene die het cadeau krijgt verhinderd? Meld hem/haar dan af bij de sportvereniging waarbij je hem/haar hebt aangemeld.

Hoe geef ik Sportintro cadeau?

Dat doe je op de pagina met alle Sportintro proeflessen. Geef iemand op voor een les naar keuze. Om het nog makkelijker te maken, hebben we een speciale cadeaubon gemaakt. Hierop zet je voor wie het cadeau is, welke proefles hij/zij krijgt en wanneer deze les plaatsvindt. De cadeaubon vind je op de pagina van Sportintro:

Ga nu naar de Sportintro proeflessen

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI