‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Sportintroductie cursussen in het voorjaar

Meer leden voor jullie vereniging? Doe gratis mee!

Geplaatst op 16-12-2014

Jouw vereniging kan zich nu weer gratis opgeven voor de sportintroductie cursussen van Breda Actief. In het voorjaar van 2015 kunnen alle inwoners van Breda op een laagdrempelige manier kennis maken met jouw vereniging. Per jaar doen er zo’n 1200 kinderen, jongeren, volwassenen en senioren mee. Een goede manier dus om te laten zien hoe leuk het is om bij jouw vereniging te sporten. In het najaar van 2014 werden er maar liefst 250 verschillende cursussen aangeboden. Voor de aankomende editie gaan we natuurlijk voor een vergelijkbaar aanbod, of zelfs meer. Zo bieden we voor ieder wat wils. Ook jouw vereniging mag hier niet ontbreken. De cursussen vallen in de periode 13 april t/m 17 juli 2015. Jouw vereniging doet toch ook (weer) mee?

Alle Bredanaars kunnen gebruik maken van de sportintroductie cursussen. In een korte cursus van 1-5 weken maken zij kennis met allerlei soorten sporten. Zij ontdekken wat zij écht leuk vinden. Dit is voor jouw vereniging dé kans om te laten zien wat je sportactiviteit inhoudt en hoe de sfeer binnen de vereniging is. Meer weten over de sportintroductie? Klik hier.

Aanmelden als vereniging

Wil jouw vereniging meedoen met de sportintroductie cursussen? Meld je dan aan via sportintro@breda-actief.nl. Wij maken voor jou een inlogcode aan. Met deze inlogcode kun je tot uiterlijk 1 februari 2015 één of meerdere cursussen aanmaken. Per sportaanbieder wordt maximaal één inlogcode aangemaakt. Dit is op basis van je naam en het door jou opgegeven e-mailadres. Deze gegevens zijn later zichtbaar voor (potentiële) deelnemers, bedenk dus goed van welk e-mailadres je gebruik wilt maken. Aan deelname zijn voor verenigingen geen kosten verbonden.

Meer weten?

Neem dan contact op met Lieke Reinders via 076 523 35 55 of sportintro@breda-actief.nl

Alle Bredanaars kunnen gebruik maken van de sportintroductie cursussen. In een korte cursus van 1-5 weken maken zij kennis met allerlei soorten sporten. Zij ontdekken wat zij écht leuk vinden. Dit is voor jouw vereniging dé kans om te laten zien wat je sportactiviteit inhoudt en hoe de sfeer binnen de vereniging is. Meer weten over de sportintroductie? Klik hier. (http://www.breda-actief.nl/sport-en-bewegen/vereniging-in-beweging/promoot-je-vereniging/sportintroductie-1/)

                                                                                              

Aanmelden als vereniging

Wil jouw vereniging meedoen met de sportintroductie cursussen? Meld je dan aan via . Wij maken voor jou een inlogcode aan. Met deze inlogcode kun je tot uiterlijk 1 februari 2015 één of meerdere cursussen aanmaken. Per sportaanbieder wordt maximaal één inlogcode aangemaakt. Dit is op basis van je naam en het door jou opgegeven e-mailadres. Deze gegevens zijn later zichtbaar voor (potentiële) deelnemers, bedenk dus goed van welk e-mailadres je gebruik wilt maken. Aan deelname zijn voor verenigingen geen kosten verbonden.

 

Meer weten?

Neem dan contact op met Lieke Reinders via 076 523 35 55 of

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI