‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Sportintroductie daagt iedereen uit tot bewegen

Vind nu jouw sport die bij je past!

Geplaatst op 01-09-2015

Dit najaar kun jij weer meedoen met de sportintroductie cursussen van Breda Actief. Dus of je nu op de basisschool zit, een drukbezette vader bent, eigentijdse puber, rolstoelsporter of oppasoma? We dagen je uit om in beweging te komen! Schrijf je nu in via onze site.

Dat sporten leuk en gezond is weten we allemaal. Het vinden van een sport kan daarbij soms lastig zijn. We willen je hierbij een handje helpen. Door middel van het volgen van sportintroductie cursussen naar keuze vind jij dé sport die bij jou past. Afhankelijk van de curus volg je één tot vijf lessen bij een sportaanbieder. Zo krijgen jij een goed beeld van de sport én van de club.

Nieuw, nieuw, nieuw 

Er is voor ieder wat wils. Het aanbod varieert van tafeltennis tot judo en van golf tot dans. Ook is er dit najaar nieuw aanbod, zoals gymfit (speciaal voor dames), zeilen en mountainbiken. We dagen je uit om mee te doen! Tot 11 oktober kun jij je digitaal inschrijven. Deelname bedraagt 8,50 euro per cursus. Gewone sportkleding is voldoende en voor materiaal wordt gezorgd.

 

Bekijk nu het aanbod

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI