‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Sportintroductie in een nieuw jasje!

Geplaatst op 22-08-2014

Met een aanbod van maar liefst 250 verschillende cursussen is de sportintroductie van Breda Actief dit najaar groter dan ooit. Van volleybal tot schermen en van kleutergym tot 60+ boksen, er is voor ieder wat wils.

 

SCHRIJF JE DIRECT IN

 

Nu ook voor jongeren, volwassenen en senioren!

We organiseren al jaren sportintroductielessen voor basisschoolkinderen. Voor het eerst is de sportintroductie nu ook beschikbaar voor jongeren, volwassenen en senioren! Daarmee laten we drie generaties ervaren dat sporten leuk en gezond is én je er een goed gevoel van krijgt. En dat is niet het enige! Het bekende sportintroductieboekje heeft plaats gemaakt voor een vrolijke folder.

Inschrijven vanaf 25 augustus

Onder het motto ‘Jij doet toch ook mee?’ kan iedereen zich vanaf 25 augustus aanmelden voor de sportintroductie cursussen. Deelnemers kunnen zich voor drie verschillende cursussen inschrijven om te proeven van een sport. Afhankelijk van de cursus volgen deelnemers één tot vijf lessen bij een sportaanbieder. Deelname kost € 8,50 per cursus. Speciale kleding of sportmateriaal is niet vereist. Meestal is gewone sportkleding voldoende en materiaal is aanwezig. Zo kan iedereen zonder extra kosten een cursus naar keuze volgen.

De sportintroductieflyer wordt naast de basisscholen in Breda ook huis-aan-huis verspreid. Het cursusaanbod bekijken en inschrijven kan vanaf 25 augustus via deze website. Inschrijven kan tot en met 22 september.

Sportfestival Breda

Als kick-off van de sportintroductie vindt op 13 september de tweede editie van Sportfestival Breda plaats. Dit sportieve evenement laat bezoekers kennismaken met het Bredase sportaanbod.Het festival staat in het teken van ‘drie generaties in beweging’. Sportaanbieders organiseren activiteiten voor kinderen, volwassenen en senioren; een uitje voor de hele familie. Het evenement vindt overdag plaats in de binnenstad van Breda. Bezoekers kunnen zich ter plekke inschrijven voor de sportintroductie cursussen. Kijk hier voor meer informatie over Sportfestival Breda.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI