‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Sportintroductie voor jong en oud!

Meld je nu aan!

Geplaatst op 12-02-2015

Ook dit voorjaar kan er weer volop geproefd worden van verschillende sporten. Naast de sportintroductie voor kinderen, organiseren we voor de tweede keer een sportintro voor jongeren, volwassenen en senioren. Daarmee kunnen verschillende generaties ervaren dat sporten leuk en gezond is én je er een goed gevoel van krijgt.

Sporten uitproberen

Via de sportintroductiecursussen van Breda Actief kan iedereen van 13 april tot en met 17 juli 2015 op locatie van de sportaanbieder allerlei leuke sporten uitproberen. Voor iedereen die graag een sport wil (her)ontdekken is nu het moment om in actie te komen!

Voor ieder wat wils

Met een aanbod van ruim 170 cursussen is er van alles te beleven. Van wielrennen, schermen en handboogschieten tot kleutergym, boksen en onderwaterhockey, er is voor ieder wat wils! Ook worden er nieuwe sporten geïntroduceerd, zoals inline-skaten, de vechtsport aikido en workouts voor (aanstaande) moeders.

Inschrijven

Inschrijven voor één of meerdere cursussen kan tot en met 29 maart 2015. Deelname kost € 8,50 per cursus. Meestal is gewone sportkleding voldoende en is materiaal aanwezig. Mocht het anders zijn, dan staat dit per sport vermeld. Let wel op, er geldt een maximum aantal deelnemers per cursus!

Voor vragen of meer informatie kun je altijd !

 

Meld je hier aan!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI