‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Start G-Gym tijdens Wereld Gehandicapten Dag

Geplaatst op 25-11-2014

Op woensdag 3 december start sportvereniging Liduina Breda met gymnastiek voor kinderen tussen 6 en 14 jaar met een verstandelijke beperking. De start van het g-gym valt samen met de jaarlijkse Wereld Gehandicapten Dag van de Verenigde Naties. Wereldwijd wordt er tijdens deze dag aandacht gevraagd voor mensen met een beperking. Ook in Breda staan we stil bij deze dag met kennismakingsactiviteiten op het gebied van aangepast sporten.

 

Wij hebben de volgende nieuwe sportactiviteiten op een rijtje gezet! Bij deze activiteiten kun je binnen lopen om te kijken of meteen meedoen natuurlijk. Liduina Breda start op 3 december met g-gym voor kinderen met een verstandelijke beperking (17.00-18.00 uur, sportzaal Stoutenburgstraat). KC Terda organiseert een gratis proefles g-korfbal op 4 december van 18.30-19.30 uur in sportzaal Raaimoeren. Kennismaken met atletiek als je een beperking hebt, kan bij AV Sprint op woensdag 3 december van 17.15- 19.30 uur (Gymzaal Jan Nieuwenhuizenstraat). Bij hockeyvereniging Push kun je terecht voor G-hockey, een nieuw team voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud. Zij trainen zondag 7 december van 10.00-11.00 uur. Ook voor mensen met een lichamelijk beperking zijn er volop mogelijkheden zoals rolstoeltennis bij BLTV. Een kennismaking hier kan in onderling overleg gepland worden.

Wil je meer weten over deze, of andere, aangepaste sportmogelijkheden in Breda en omgeving? Neem dan contact op met het Sportloket West Brabant via Breda Actief, sportloket@breda-actief.nl of 076-5233555.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI