‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Kids On Stage!

Weleens op een podium willen staan? Dit is je kans!

Geplaatst op 08-07-2015

Hey jij daar, droom jij er ook weleens van om op een groot podium te staan? Dan is dit jouw kans! Wij gaan jou deze zomer helpen om als een echte artiest op het podium van Breda Barst te staan. Zit je in groep 6, 7 of 8? Schrijf je dan snel in voor 18 juli en doe met ons mee!

Wij geloven dat er in ieder kind een talent schuilt, dus of je nu al wel of niet goed kan dansen, turnen, of zingen dat maakt niet uit. In samenwerking met Leo van Lieshout van de Nieuwe Veste zorgen professionals en onze sportcoaches ervoor dat jij op zondag 20 september kunt stralen op het podium. Ben je op vakantie in de zomervakantie? Dan kunnen wij vast nog iets regelen dat ook jij mee kan doen!

Je kan kiezen uit vijf verschillende dingen: zang, dans(hiphop en breakdance), turnen, vechtsport en slagwerk. Alles wordt op muziek uitgevoerd.

In de zomervakantie wordt er iedere dinsdag van 09.30 tot 11.30 uur gerepeteerd. Na de zomervakantie wordt er ook nog geoefend, de tijd en dag maken we later aan je bekend. Waar er wordt geoefend hoor je nadat je bent ingeschreven. Dus schrijf je snel in en blaas iedereen weg op Breda Barst.

Schrijf je voor 18 juli in! Wil je meer informatie? Kijk dan hier.

Tot bij de repetities! 

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI