‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Strijd mee tijdens het Cruyff Courts 6 vs 6 kampioenschap!

Leerlingen uit groep 7 en 8… Geef je op!

Geplaatst op 22-02-2018

Het Cruyff Courts 6 vs 6 kampioenschap komt er weer aan! Dit is het nationale voetbaltoernooi voor leerlingen uit groep 7 en 8. Het startschot in Breda wordt gegeven op woensdag 14 maart. Het beste meiden- en jongensteam van elke stad gaan door naar de regiofinale, daarna de halve finale. Het winnende team mag mee naar de landelijke finale in Den Helder. De Bredase organisatie van het toernooi ligt dit jaar weer in handen van Breda Actief en Teamplay@NAC. Geef je voor 7 maart op via het inschrijfformulier op school of via onderstaande button!

Sportiviteit hoog in het vaandel

Volgens de veertien regels van Johan Cruyff strijden meiden- en jongensteams om de titel Cruyff Courts Kampioen van Nederland. De veertien regels zijn gedragsregels waar iedereen zich aan moet houden en elkaar op aan kan spreken. Thema’s als respect, samenspel, creativiteit en initiatief dienen daarbij als leidraad. Tijdens ieder toernooi wordt de Respect Award uitgereikt die gekoppeld is aan deze gedragsregels. Niet alleen het beste team wordt beloond, ook het sportiefste team kan met de eer strijken. Tijdens de stadsfinale organiseren Breda Actief en Teamplay@NAC nevenactiviteiten rondom het veld om op te warmen voor de strijd.

De strijd

Zit jij in groep 7 of 8? Vorm dan samen met jouw vrienden of vriendinnen een team! Heb jij al een wijkteam? Ook dan mag je meedoen. Een team moet minimaal uit 6 en maximaal uit 10 spelers bestaan. Let op, je kunt alleen meedoen als jongens- of meisjesteam. Alle wedstrijden vinden plaats op woensdagmiddag. Zie hieronder het programma voor de voorrondes en stadsfinale.

  • Voorronde Cruyff Court Haagse Beemden & NAC Court Westeinde op woensdag 14 maart 13.15 tot 17.00 uur.
  • Voorronde Cruyff Court Hoge Vucht & NAC Court Brabantpark op woensdag 21 maart 13.15 tot 17.00 uur.
  • Meiden stedelijke voorronde bij Cruyff Court Hoge Vucht op woensdag 28 maart 13.15 tot 17.00 uur.
  • Stadsfinale bij Cruyff Court Haagse Beemden op woensdag 11 april 13.15 tot 17.00 uur.

Vergeet je ouders, vrienden en familie niet mee te nemen voor support!

Inschrijven maar!

Wil je deze strijd niet missen? Schrijf je dan voor 7 maart in via onderstaande button. Of geef je op via het inschrijfformulier die je krijgt van je leraar, lerares, schoolsportcoach of wijksportcoach! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mark de Brouwer via .

INSCHRIJVEN

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI