‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Strijden en glijden tijdens X-kids Kerst

Meld je nu aan!

Geplaatst op 18-12-2017

De kerstvakantie staat weer voor de deur. Tijd van cadeautjes, familie en lekker warm binnen... Wat hier niet aan mag ontbreken is natuurlijk X-kids van Breda Actief! Kom sporten en spelen op woensdag 3 januari bij een van de activiteiten bij jou in de buurt. Donderdag 4 januari hebben we een stedelijke editie vol schaatsplezier! Zelfs op vrijdag 5 januari is nog een activiteit in de wijk Zuidwest. Zeker zijn van een plekje? Meld je dan gratis aan voor de activiteit bij jou in de buurt! Let op, aanmelden gaat per kind.

Woensdag

Op woensdag 3 januari kun je kiezen uit drie Winter Playground activiteiten. Kinderen kunnen elkaar hier uitdagen met gezellige spelletjes, waaruit een winnaar volgt. Beat the Best is de uitdagende activiteit in Noordoost, waarbij sportcoach André aanwezig is. Hier zijn kinderen van 6 tot en met 12 jaar welkom, het is gratis en vindt plaats op Basisschool het Noordlicht, Cornelis Florisstraat 25. De activiteit in Noordwest heet de Challenge Cup, hierbij zijn sportcoaches Michel en Erik aanwezig, in samenwerking met Grote Broer en Grote Zus! De leeftijden hiervoor zijn van 6 tot en met 14 jaar, het is gratis en dit vindt plaats in Sporthal Haagse Beemden, Ganzerik 1. A minute to win it is de spannende activiteit in Zuidoost, met sportcoaches Mark en Eveline. Ook hier zijn kinderen van 6 tot en met 12 jaar welkom, dit is ook gratis en vindt plaats in Gymzaal, Elandstraat 12.  

Donderdag

Op donderdag 4 januari hebben we een stedelijke activiteit op de kunstschaatsbaan in Breda bij Optisport (Terheijdenseweg 506). Je kan hier kennis maken met verschillende schaatsporten, zoals curling, kunstschaatsen en lange afstand schaatsen. Je mag zelfs op de foto met mascotte Wus! In de ochtend vanaf 10.00 uur is de activiteit voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar. In de middag zijn kinderen van 11 tot en met 14 jaar aan de beurt! Zij kunnen vanaf 12.30 uur de schaatsbaan op. De special kids zijn in de ochtend welkom! Het is belangrijk dat je je handschoenen meeneemt, deze heb je nodig om de schaatsbaan op te mogen! De kinderen dienen zich te melden bij de Breda Actief-tent die bij de ingang van de schaatsbaan te vinden is. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met Deltalent, Optisport en Jolly Ice Sports. Voor kinderen van het speciaal onderwijs is er extra begeleiding. Tijdens de stedelijke X-kids ‘On Ice’ zullen enthousiaste vrijwilligers en Veri Dautzenberg en Annelies van der Linden, sportcoaches van het speciaal onderwijs, een oogje in het zeil houden. 

Deze activiteit is vol!

Vrijdag

Op vrijdag 5 januari hebben we ook een wijkactiviteit in Zuidwest. Je kunt dan een stoere boksclinic volgen in de Bredase Ring! Van 12.30 tot 14.00 zijn kinderen van 8 tot en met 10 jaar welkom, van 14.00 tot 15.30 zijn kinderen van 11 tot en met 14 jaar uitgenodigd. Sportcoach Jaap is er samen met boksvereniging de Bredase Ring voor jullie. Deze activiteit vindt plaats aan de Oranjeboomstraat 163 en ook deze activiteit is gratis!

Meld je aan

Verveel je niet tijdens de kerstvakantie en kom naar een van de X-kids activiteiten! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee om er een nog leukere dag van te maken. Kijk hieronder voor meer informatie en aanmelden. Vergeet niet sportieve kleding aan te trekken. Neem natuurlijk ook je breedste glimlach mee! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met sportcoach via de mail of bel naar 076-52 33 555. 

 

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI