‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Succesvol vinden en binden van vrijwilligers

Cursus op 21 januari en 4 februari

Geplaatst op 14-01-2015

Vrijwilligers vinden voor je organisatie is soms een mooie uitdaging. Want de motivatie om vrijwilligerswerk te doen is voor iedereen anders. Mensen hebben het bovendien vaak druk met werk, gezin of hobby’s. Als organisatie speel je hierop in door na te denken over wat je als organisatie te bieden hebt, door uit te gaan van de kwaliteiten en wensen van vrijwilligers en door ze te betrekken bij je organisatie. Daarom vindt er op 21 januari en 4 februari de cursus ‘Vinden en binden van vrijwilligers’ plaats.

Doen wat je leuk vindt

Vrijwilligers die een goede ervaring hebben bij een organisatie delen dit thuis, in hun omgeving en op social media. Een positief verhaal bij één vrijwilliger zorgt er vaak voor dat meerdere belangstellenden de organisatie weten te vinden. Het is dus belangrijk dat de vrijwilliger iets doet wat hij of zij leuk vindt!

Meer weten?

Laat je inspireren door de cursus ‘Vinden en binden van vrijwilligers’ op 21 januari en 4 februari. Op deze avonden wordt dieper ingegaan op het werven van vrijwilligers en wordt per organisatie meegekeken welke vrijwilligersklussen of werkzaamheden aantrekkelijk kunnen zijn. Bovendien leer je als organisatie hoe om te gaan met vrijwilligers.


Meer informatie is te vinden hier te vinden. Daar kun je je ook inschrijven voor de cursus(sen).

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI