‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Via Sportintro meer jeugdleden voor jouw club!

Woensdagavond 9 augustus speciale hulpavond inschrijven Sportintro

Geplaatst op 31-07-2017

Door het doen van proeflessen bij verschillende clubs via Sportintro Breda ontdekken basisschoolkinderen wat ze ├ęcht leuk vinden. Meedoen is vrijblijvend, waardoor de kinderen van alles kunnen proberen. Een uitgelezen kans om nieuwe leden te werven en te laten zien hoe de sfeer binnen de club is. Wil jij met jouw vereniging of club ook meedoen met Sportintro Breda? En kom je er zelf niet helemaal uit bij het inschrijven? Meld je dan nu aan voor de hulpavond op woensdag 9 augustus bij WDS'19, Ganzerik 80, Breda.

Sportintro Breda

De Sportintro is al meer dan 25 jaar bekend in Breda. Een mooie mijlpaal. Clubs bieden korte proeflessen van 1 tot 5 weken waarin kinderen kennismaken met verschillende takken van de sport. Je kunt jouw aanbod het hele jaar aanpassen of toevoegen, want kinderen kunnen het hele jaar door op zoek naar een sport die bij ze past. Voor de proeflessen vragen wij, als Breda Actief zijnde, geen bijdrage. Het kan wel zijn dat jij als sportclub ervoor kiest om een kleine vergoeding te vragen. De proeflessen kun je aanbieden tussen 1 oktober 2017 en 30 juni 2018 bij jou op de club.

Promotieboekje bij alle basisschoolkinderen!

Natuurlijk kun je je kosteloos aanmelden, waarbij je een vermelding krijgt op de website. Maar je kunt je ook aanmelden om met jouw club in een speciaal sportintroboekje te staan dat naar alle Bredase basisschoolkinderen gaat. In dit kleurrijke boekje kun je jouw sportclub en proeflessen promoten. Voor een eigen clubpagina betaal je als vereniging slechts €25,- (overige sportaanbieders betalen €100,-). Nadat de betaling is voldaan, wordt jouw club in september bij maar liefst 15.000 gezinnen onder de aandacht gebracht! Ben je enthousiast? Als je je voor 10 augustus aanmeldt, kun je in het boekje komen. Na 10 augustus kun je je natuurlijk altijd nog aanmelden voor de website!
 

Proeflessen aanmelden

Aanmelden hulpavond

Vind je het lastig om de proeflessen aan te melden? Kom dan naar de hulpavond op 9 augustus bij WDS'19, Ganzerik 80, Breda. Hiervoor moet je je wel vooraf aanmelden via onderstaande button. Wil je komen? Neem dan het volgende mee via usb-stick of door het in de cloud te zetten:

  • Een foto van de sportieve activiteit van jouw club
  • Een logo in JPEG en EPS of PDF
  • Alle contactgegevens van jouw sportclub
  • Alle data en proeflessen die je op wilt voeren
  • Een stukje tekst met kort wat info over jouw sportclub

 

Aanmelden hulpavond inschrijven sportintro

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI