‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Vier de start van het nieuwe sportseizoen in Breda!

Geplaatst op 25-08-2016

Sporten is gezond en leuk! Om sporten en bewegen in Nederland te promoten heeft NOC*NSF de Nationale Sportweek in het leven geroepen. De Nationale Sportweek start 17 september en valt samen met het moment dat veel clubs en verenigingen hun deuren na de zomer weer open zetten. Tijdens de Nationale Sportweek vieren wij de start van het nieuwe sportseizoen! Doe jij ook mee in Breda?

'Ik neem je mee'

Wist je dat...het thema van de Nationale Sportweek 'Ik neem je mee!' is? Het betekent dat zoveel mogelijk sporters een maatje, die niet of weinig sport, meenemen om een keer te gaan sporten. Weet jij al met wie jij graag samen gaat sporten? Het activiteitenoverzicht van 17 tot en met 25 september vind je vanaf 5 september hier:

PROGRAMMA NATIONALE SPORTWEEK

Sportintro Breda

Heb jij tijdens de Nationale Sportweek kennis gemaakt met een leuke sport? En wil jij graag ontdekken of die sport bij je past? Doe vanaf oktober weer mee met Sportintro Breda. Iedereen tussen de 4 en 100 jaar kan meedoen. Vraag ernaar tijdens de Nationale Sportweek en vind het overzicht van alle cursussen vanaf 19 september hier:

ontdek nu de sport die bij je past

Vragen?

Wil je meer weten over de Nationale Sportweek of Sportintro Breda? Neem dan contact op met Lieke Reinders via  of telefoonnummer 076 52 33 555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI