‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Vier sportieve X-kids activiteiten

Kom van je bank af tijdens de herfstvakantie!

Geplaatst op 09-10-2017

Dinsdag 17 oktober, van 13.00 tot 15.00 uur, kunnen de Bredase kinderen van 4 tot en met 14 jaar weer meedoen met gave X-kids activiteiten! Breda Actief organiseert die dag de X-kids Boerderijspelen, NAC spelen, Wipe Out Games en de X-kids Bosspelen. Zo hoef je niet stil te zitten tijdens de vakantie en probeer je ook nog iets nieuws uit! De activiteiten zijn helemaal gratis!

Boerderijspelen (Hoge Vucht)

Tijdens deze middag zijn kinderen van 4 tot en met 10 jaar én Special Kids vanaf 6 jaar van harte welkom op Kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord. Voor kinderen van het speciaal onderwijs is er extra begeleiding door enthousiaste vrijwilligers en sportcoaches van Breda Actief van het speciaal onderwijs Annelies van der Linden en Veri Dautzenberg. Als begeleidende sportcoaches zijn hier André van Dongen en Pleuni Rijvers bij aanwezig.

NACtour (Tuinzigt)

Tijdens de NACtour kunnen kinderen van 10 tot en met 12 jaar rekenen op een geweldige voetbalmiddag in en rondom het stadion. Samen met Teamplay NAC organiseren we de activiteit in het Rat Verlegh Stadion. Let op, de NACtour duurt tot 15.30 uur. De enthousiaste sportcoaches Jaap van Loon, Obie Peersman en Ruth Hoekstra zijn hierbij aanwezig.

De NACtour is vol, je kunt je hiervoor niet meer inschrijven.

Wipe Out Games (Haagse Beemden)

Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen zich aanmelden bij de Wipe Out Games. Sportcoaches Erik Faes, Michel Verhagen en Partick de Klerk zorgen samen met Grote Broer en JOM (Jonge Ondernemende Moeders) voor een sportieve middag. Deze activiteit vindt plaats op het Cruijff Court Kesteren, bij slecht weer in de gymzaal Olympia.

Bosspelen (Wolfslaar)

De Bosspelen, voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar, vindt uiteraard in het bos plaats waar veel leuke spelletjes voor jullie klaarstaan. We verzamelen op de parkeerplaats aan de Wolfslaardreef. Zorg dat je kleren aan hebt die vies mogen worden! De sportcoaches die hierbij helpen zijn Eveline van der Vught en Marc de Brouwer.

Sporten maar!

Wil jij je energie kwijt en lekker sportief bezig zijn? Kom dan naar een van de activiteiten! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee om er een nóg gezelligere middag van te maken. Vergeet niet sportieve kleding aan te trekken. Neem natuurlijk ook je breedste glimlach mee!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met sportcoach André van Dongen via of bel naar 076 52 33 555!

 

Wat was het een leuke en geslaagde editie! Kijk snel hier om na te genieten van deze leuke dag: 

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI