‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Vind jouw ideale vrijwilligerswerk!

Via de Persoonlijke Match van Breda Actief

Geplaatst op 18-06-2015

Wil je voor een langere periode vrijwilligerswerk doen en kun je daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken? Geef je dan op voor de Persoonlijke Match van Breda Actief en vind samen met ons jouw ideale vrijwilligerswerk!

Samen op zoek naar een klik

De Persoonlijke Match is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 18 tot 27 jaar of anderstaligen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we op zoek naar vrijwilligerswerk dat echt bij jou past. Vervolgens gaan we samen naar het eerste gesprek met de vrijwilligersorganisatie. Klikt het? Dan ga je er aan de slag en houden we contact met jou en de organisatie. Na maximaal drie maanden stopt de begeleiding en sluiten we af met een evaluatiegesprek. Vanaf dat moment blijf je zelfstandig aan het werk.

Pak nú je kans!

Wassim Tello (21) is één van de buitenlandse jongeren die afgelopen jaar via de Persoonlijke Match aan werk is geholpen: ‘Door mijn vrijwilligerswerk doe ik werkervaring op, leer ik de taal en ontmoet ik nieuwe mensen’, aldus een enthousiaste Wassim. Wil je ook gebruik maken van deze unieke kans? Kom dan langs tijdens onze openingstijden of maak een afspraak met Anu Veldhuis voor meer informatie en een kennismakingsgesprek. Je kunt telefonisch contact met haar opnemen: 076 52 33 555.

Zelf op zoek?

Weet je al dat je vrijwilligerswerk wilt doen en weet je eigenlijk ook al wat voor vrijwilligerswerk je zoekt? Dan kun je ook alleen op zoek gaan op: nlvoorelkaar.nl. Hier vind je allerlei verschillende vacatures, daar staat vast ook iets voor jou tussen!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI