‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Vrijwillige inzet begint bij het Bredaas Café Vrijwilligerswerk

Geplaatst op 16-10-2014

Op 12 november maak jij kennis met kunst en cultuur, natuur en milieu, belangenbehartigers en goede doelen, sport en recreatie, zorg en welzijn of onderwijs en educatie. Tijdens het Bredaas Café Vrijwilligerswerk komen namelijk verschillende sectoren waarbinnen je vrijwilligerswerk kunt doen, samen op een heuse fysieke marktplaats. Bedoelt voor iedereen die op zoek is naar vrijwilligerswerk. Kom je ook? Je verplicht je tot niets, maar dat je geïnspireerd raakt is zeker!

Heb je altijd al vrijwillig wat willen betekenen voor Breda, voor een ander of voor je buurt? Weet je niet goed hoe je hier invulling aan kunt te geven? Tijdens het Bredaas Café Vrijwilligerswerk ervaar jij welke mogelijkheden er onder andere zijn. Zo ontmoet je tijdens het café bijvoorbeeld de volgende organisaties: De Dobbelsteen (Princenhage), Toneelstichting Hamlet, en RKVV Jeka.

Mooie samenwerking

Van 17:00 tot 20.30 uur staan de deuren van de Rooi Pannen aan de Tuinzigtlaan 12 open. Stichting Tientjes, Stichting Mentorschap en Stichting Elisabeth hebben de tweede editie van het café samen met Breda Actief vormgegeven.

Opgeven

Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan hieronder aan.  Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen.

 

aanmelden als bezoeker

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI