‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Vrijwilligers zetten zich in voor jouw klus

Meld nu jouw klussen aan voor NLdoet

Geplaatst op 21-10-2015

Heeft jouw maatschappelijke organisatie nog een of meerdere klussen liggen, waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken? Dan kun jij die klussen weer aanmelden voor de grootste vrijwilligersactie van het land, NLdoet! Bredase vrijwilligers steken op 11 en 12 maart 2016 de handen uit hun mouwen voor jouw klus!

NLdoet maakt het verschil!

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 is het zo ver… Dan vindt alweer de twaalfde editie plaats van NLdoet. Ook dit jaar doet Breda aan deze landelijke actie mee. Tijdens NLdoet staat de vrijwillige inzet in de spotlights. Kan het buurthuis in jouw wijk een opknapbeurt gebruiken? Moeten de stallen van de kinderboerderij om de hoek schoongemaakt worden? Wil jij dat de mensen in jouw wijk meer betrokken raken, maar weet je niet hoe? NLdoet maakt het verschil! Alle klussen kun je vanaf 26 oktober aanmelden op www.nldoet.nl.

Financiële bijdrage

Op de website www.nldoet.nl kun je naast het aanmelden van jouw klus ook een financiële bijdrage aanvragen voor de uitvoer van de klus. Let op, want hiervoor geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt! Hoe eerder je aanvraag binnen is, hoe beter dus.

Meer weten?

Voor meer informatie, kant-en-klare draaiboeken, checklists of inspiratie voor NLdoet kun je terecht op www.nldoet.nl of neem contact op met Isabelle Leijser via of via 076 52 33 555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI