‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Vrijwilligersacademie Breda geopend!

Geplaatst op 09-03-2015

Wethouder Miriam Haagh heeft afgelopen week de Vrijwilligersacademie Breda officieel geopend. Na een korte toespraak waarin zij het belang van de academie voor vrijwilligers benadrukte, gooiden de aanwezigen hun afstudeerhoed de lucht in als openingshandeling.

De sfeer zat er meteen goed in. De academie biedt vrijwilligers cursussen en trainingen. Het was dan ook als vanzelfsprekend dat een eerste college niet uit kon blijven. Miriam Haagh wist het publiek te boeien met het onderwerp: 'Hoe benader ik de lokale politiek'. Daarbij sloten afgevaardigden van de Bredase politieke partijen aan door daadwerkelijk het gesprek aan te gaan met de vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.

Vrijwilligersacademie Breda is een netwerkorganisatie van ruim twintig organisaties uit Breda. Zij bieden gezamenlijk scholing aan voor Bredase vrijwilligers. De organisaties komen uit het onderwijs, vrijwilligersorganisaties, professionele organisaties en het bedrijfsleven. De founding partners zijn: Amarant Groep, Avans Hogescholen, Breda Actief, BSV BoeimeerCJG Breda, Gemeente Breda, MEE West-Brabant, Rode Kruis Breda, RST Advocaten, StiB, Stichting Elisabeth, Stichting Tientjes, Surplus Welzijn, SV Fier, Thebe en WIJ.

 

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI