‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Al het vrijwilligerswerk in Breda op één plek

www.NLvoorelkaar.nl

Geplaatst op 02-11-2015

In Breda bestaat er een succesvol platform voor het vinden van vrijwilligers en vrijwilligerswerk: nlvoorelkaar.nl! We zien dat het aantal matches tussen organisaties en vrijwilligers enorm stijgt en gebruikers geven aan dat het heel simpel te gebruiken is. We krijgen zelfs vragen uit andere delen van het land over hoe we dat hier doen. Daar zijn we best trots op.

Om te laten zien hoe leuk en makkelijk het is om de website te gebruiken, heeft UmaMedia een filmpje gemaakt. Ken jij Nlvoorelkaar nog niet? Ben jij benieuwd hoe makkelijk het is? Bekijk het inspirerende filmpje hier:

www.NLvoorelkaar.com wordt ondersteund door Breda Actief, maar de belangrijkste personen zijn natuurlijk jullie, de gebruikers! Breda Actief zorgt ervoor dat de verbinding wordt gemaakt met allerlei vrijwilligersinitiatieven. Ook andere vacaturebanken, zoals zorgvoorelkaar, zijn hier aan verbonden en werken samen. Het aanbod en de vragen worden met elkaar gedeeld en de gebruiker heeft maar één keer inloggegevens nodig. Dat is slim online organiseren.

Ken jij NLvoorelkaar al? Ben je enthousiast? Deel dit filmpje dan met anderen zodat meer mensen gebruik kunnen maken van NLvoorelkaar.nl! 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI