‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

“Vrijwilligerswerk is voor iedereen mogelijk!”

De Persoonlijke Match helpt jou bij het vinden van passend vrijwilligerswerk

Geplaatst op 05-11-2015

De 28-jarige Bredanaar Marc is sinds mei 2015 vrijwilliger bij Kringloop De Vince, op de boekenafdeling. “Dankzij Anu Veldhuis, een vriendelijke, behulpzame adviseur vrijwilligerswerk van Breda Actief, ben ik bij dit vrijwilligerswerk terecht gekomen. Het project De Persoonlijke Match ondersteunde mij op weg naar passend vrijwilligerswerk.”

De Persoonlijke Match zorgt ervoor dat jij, als jongere en/of anderstalige, passend vrijwilligerswerk vindt. Marc heeft een beperking en wilde graag vrijwilliger worden bij Kringloop De Vince en dat is gelukt! “Drie maanden lang ben ik ondersteund en begeleid. Ik mocht laten horen wat mijn wensen en mogelijkheden waren. Hierdoor heb ik vrijwilligerswerk gevonden wat ik leuk vind en was ik goed voorbereid om mijn vrijwilligerswerk te gaan doen.” Vertelt Marc.

Marc staat anderhalve dag per week op de boekenafdeling van Kringloop De Vince. “Ik ervaar de sfeer in deze organisatie als zeer positief en iedereen staat voor elkaar klaar. Na een werkdag voel ik me vrolijk en voldaan, omdat ik klanten blij heb gemaakt en gezellig contact heb gehad met mijn collega’s!”

Marc wil daarnaast nog meegeven: “Vrijwilligerswerk is voor iedereen mogelijk, voor mensen met én zonder beperking! Probeer het ook eens!”

Nieuwsgierig geworden?

Heeft het verhaal van Marc jou nieuwsgierig gemaakt en wil jij ook gebruik maken van de Persoonlijke Match? Of ken je iemand waar de Persoonlijke Match kan helpen bij zijn/haar persoonlijke ontwikkeling? Maak een afspraak met  of  voor een kennismakingsgesprek (076-5233555). Of kom dan langs tijdens de openingstijden.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI