‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Vrijwilligerswerk start hier!

Maandagavond 20 juni gratis workshop ‘Oriëntatie op Vrijwilligerswerk’

Geplaatst op 13-06-2016

Wil je jouw talent ontwikkelen, nieuwe dingen leren en waardevolle ervaring opdoen? Vrijwillige inzet is dé manier. Op 20 juni van 19.30 – 21.30 uur ontdek je bij Breda Actief aan Heerbaan 100 tijdens de gratis workshop ‘Oriëntatie op Vrijwilligerswerk‘ wat voor vrijwilligerswerk bij je past.

Mylène Martens, workshopleider en adviseur vrijwillige inzet Breda Actief over de avond: ‘Voor iedereen is er een plek te vinden waar hij/zij zich vrijwillig in kan zetten. Tijdens de workshop horen deelnemers waar ze op moeten letten. Ook brengen ze elkaar op nieuwe ideeën’.

De workshop ‘Oriëntatie op Vrijwilligerswerk’ die Breda Actief aanbiedt helpt je om een keuze te maken uit de ruim 400 vacatures die op de website nlvoorelkaar.nl staan. Er wordt informatie gegeven over de verschillende mogelijkheden en waar je rekening mee moet houden. Je kunt een interessetest doen en er is begeleiding bij het zoeken naar wat bij je past.

Persoonlijk

Oud deelneemster aan de workshop: ‘Het was erg leuk om gezamenlijk naar je persoonlijke eigenschappen te kijken en op basis daarvan vacatures te zoeken die bij je passen! Ik ben sociaal en creatief en ga nu wekelijks bij een verzorgingstehuis helpen bij de activiteit bloemschikken.’

Aanmelden

Wil je ook meedoen aan de workshop? Op maandagavond 20 juni van 19.30 - 21.30 uur kun je terecht bij Breda Actief, Heerbaan 100 in Breda. De workshop wordt gegeven door Mylène Martens. Aanmelden doe je via www.vrijwilligersacademiebreda.nl.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI