‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Waardering Breda Actief stijgt naar 7,8!

Geplaatst op 24-03-2016

Breda Actief is een organisatie die zich op talloze manieren inzet om vrijwilligers in Breda te ondersteunen en sporten en bewegen te bevorderen. Maar hoe worden de diensten van Breda Actief gewaardeerd? En weten de organisaties Breda Actief wel te vinden? Zijn er nog idee├źn en verbeterpunten? Om hierachter te komen voert Breda Actief elke twee jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit. Hieruit blijkt dat Breda Actief wordt gewaardeerd met rapportcijfer 7,8! Een mooie stijging ten opzichte van de 7,4 van twee jaar geleden.

Complimenten voor Breda Actief

“Het is fijn dat er in Breda een organisatie als Breda Actief bestaat!”, “Mensen met kennis en kunde die me altijd weer een stap verder helpen met hun adviezen.” en “Ik vind de service van Breda Actief helemaal super.” Het is maar een greep uit de complimenten die uit het klanttevredenheidsonderzoek van Breda Actief naar voren komen. Dion Sillen, adviseur bij Breda Actief: “Een onderzoek als dit is een belangrijke maatstaf om op de langere termijn te kunnen bepalen hoe we het doen. De hoge waardering en de complimenten die we krijgen zijn ontzettend mooi, maar ook de kritische opmerkingen zijn nodig en gewenst. Die wijzen ons op de punten die we nog kunnen verbeteren aan onze dienstverlening.”

Altijd werken aan verbetering

Volgens Dion blijkt uit het onderzoek ook hoe groot de behoefte is aan ondersteuning als het gaat om vrijwillige inzet en sport & bewegen. “Veel organisaties gaven aan nog extra ondersteuning van ons te kunnen gebruiken. Niet altijd waren ze op de hoogte van wat wij allemaal voor ze kunnen betekenen.” Een reden hiervoor ligt bij de brede doelgroep die Breda Actief bedient. “We hebben de afgelopen jaren ontzettend veel organisaties bereikt en enthousiast gemaakt om zich te ontwikkelen. In de toekomst willen we ons aanbod aan diensten nog duidelijker communiceren bij al die verschillende doelgroepen. Daarnaast is het ook van belang dat de verschillende organisaties hun wensen en doelen aan ons kenbaar maken. Het is belangrijk dat ze weten dat we voor ze klaar staan! Of het nu sportverenigingen zijn, stichtingen, vrijwilligersorganisaties en/of burgerinitiatieven, iedereen die met sport en vrijwillige inzet te maken heeft, kan een beroep op ons doen.”

Wil je meedenken?

Omdat Breda Actief de best mogelijke ondersteuning wil bieden, staat ze altijd open voor ideeën. Dion: “Heb je vanuit je eigen ervaring met Breda Actief ideeën waarmee we onze dienstverlening kunnen verbeteren? Laat het ons weten. Bel 076-52 33 555 en/of stuur een e-mail naar . We gaan er graag actief mee aan de slag.”

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI