‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Breda Actief organiseert Koningsspelen 2015

Doet jouw school (weer) mee?

Geplaatst op 02-12-2014

Vorig jaar organiseerde Breda Actief de Koningsspelen met 12 Bredase basisscholen en met succes. Ook in 2015 organiseren we op 24 april 2015 het sportieve festijn in Breda. Doet jouw school ook (weer) mee? Laat het ons weten ook als je niet meedoet of het nog niet weet. Wij zijn bovendien benieuwd naar jullie idee├źn voor de komende editie.

20 activiteiten via onze sportcoaches

Maar liefst 1600 kinderen uit groepen 5 t/m 8 deden in 2014 mee aan 20 verschillende sport- en spelactiviteiten op de sportboulevard De Wisselaar. Wat de locatie wordt voor 2015 is nog niet bekend, maar dat het weer een feestelijke sportdag wordt staat vast. De dag organiseren we voor de groepen 5 t/m 8 daarnaast denken graag mee of assisteren we je met het programma voor de groepen 1 t/m 4. Ook dit jaar wordt er weer een kleine bijdrage gevraagd om deze bijzondere dag te organiseren. Dit valt niet hoger uit dan vorig jaar (€ 3,50 per kind).

Zo zag de Koningsspelen er vorig jaar uit: 

Wel of niet meedoen? Laat het ons weten

Om alvast een beeld te krijgen van het aantal scholen en kinderen dat in 2015 mee wil doen met de Koningsspelen vragen we jou om een paar korte vragen te beantwoorden. Door de vragen in te vullen heb je je ‘voorlopig’ ingeschreven of juist niet. Heb je je ingeschreven of wil je misschien meedoen? Dan houden we je op de hoogte van ontwikkelingen met betrekking tot de Koningsspelen 2015. Geef je aan dat je niet meedoet? Dan vragen we je ook niet meer om mee te doen. We horen graag van je!

Klik hier voor het formulier


Heb je nog vragen over de Koningsspelen 2015? Mail dan naar .

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI