‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Wie wint de Chris van Faassen-penning 2015?

Meld ze nu al aan!

Geplaatst op 11-08-2015

Wie verdient er volgens jou de vrijwilligerspenning 2015? Je kunt nu al die bijzondere vrijwilliger aanmelden die zich met hart en ziel inzet of natuurlijk de groep vrijwilligers die het verschil maakt in Breda.

Het gemeentebestuur wil graag haar bewondering en waardering uitspreken voor het vele werk dat vrijwilligers doen voor Breda. Daarom reikt het gemeentebestuur ieder jaar de vrijwilligerspenning uit. Dit jaar wordt de Chris van Faassen-penning 2015 op vrijdag 11 december voor de 23e keer uitgereikt.

Wie laat jij schitteren?

Ook jij kent ongetwijfeld een vrijwilliger die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Bijvoorbeeld die vrijwilliger op wie je altijd kan rekenen, die zich vol passie inzet en die een gouden kracht is voor je organisatie en voor Breda. Of die groep vrijwilligers die samen iets bijzonders doet en onmisbaar is. Pak je kans om ze te laten schitteren! Meld ze vóór 11 oktober aan voor de Chris van Faassen-penning.

De aanmoedigingsprijs

De aanmoedigingsprijs is speciaal voor een groep vrijwilligers die een vliegende start heeft gemaakt, een vernieuwd initiatief is gestart of iets bijzonders heeft bereikt en daarmee een schitterend voorbeeld is voor andere Bredanaars.

Meer informatie en aanmelden

Uit alle aanmeldingen selecteert een jury de genomineerden. Van deze genomineerden ontvangen uiteindelijk één individu en één groep de Chris van Faassen-penning en een groep de aanmoedigingsprijs. Belangrijk is dat de vrijwilliger zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor Breda. Voorwaarde is dat vrijwilligers de penning niet eerder hebben ontvangen. Wil je meer weten neem dan contact op met  of of bel 076-5233555. 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI