‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Wil jij je inzetten op een unieke plek in Breda?

Kom ook naar Het Klooster

Geplaatst op 31-03-2016

Breda heeft een bijzondere locatie in het centrum, Het Klooster. Voor iedereen die zich op deze plek wil inzetten, organiseert Breda Actief samen met Het Klooster een kennismakingsmiddag. Je kunt meedoen op dinsdag 19 april van 13:30 tot 15:00 uur. Aanmelden kan tot 14 april via de website van Breda Actief. De activiteit is gratis, maar vol = vol.

“Een organisatie die nog in de opstart is, kan zich in de omgeving meer laten zien om zo nieuwe vrijwilligers te bereiken. Nieuwe vrijwilligers kunnen een kijkje nemen in de keuken, zo komen ze erachter wat passend is. Je ontmoet ook meteen nieuwe mensen”, aldus Anu Veldhuis, adviseur Breda Actief.

Tijdens deze middag krijg je een korte rondleiding. Bovendien wordt er verteld wat je kunt doen. Daarna volgt een kijkje in de bakkerij van Het Klooster, waar heerlijke roomboter-appeltaarten gemaakt worden. Kortom: Als je iets wilt doen in hartje Breda, is dit een mooie kans om rond te kijken.

Het Klooster

In het voormalig kapucijnen klooster aan de Schorsmolenstraat is een nieuwe woon- en werkgemeenschap actief aan de slag. Een groep enthousiaste mensen is bezig met het opknappen van pand en tuin, een kleine bakkerij is gestart en er kunnen meer initiatieven gehuisvest worden. Vrijwilligers maken het tot een succes! Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom om alle lopende en nieuwe ideeën tot een succes te maken. Je kunt aan de slag bij de bakkerij, in het beheer, als chauffeur of gastvrouw.

Ben jij de nieuwe vrijwilliger?

Deelname aan deze activiteit is gratis en zonder verplichtingen. De begeleiding wordt verzorgd door medewerkers van Breda Actief en Het Klooster. Er zijn vijftien plaatsen beschikbaar. Je kunt je tot 14 april aanmelden via het aanklikken van onderstaande button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anu Veldhuis via 076-52 33 555 of mail naar .

Aanmelden

foto: Leon Krijnen

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI