‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Winnaars stadsfinale Cruyff Court 6vs6 bekend!

Geplaatst op 14-04-2016

Op woensdagmiddag13 april gingen vier meiden- en vier jongensteams de strijd aan voor de Bredase eer tijdens de stadsfinale van het Cruyff Courts 6 vs 6 kampioenschap. Het Cruyff Court aan de Hamdijk was het toneel voor een heerlijke voetbalmiddag. Een bijzondere en sportieve dag met spannende wedstrijden waar soms zelfs strafschoppen aan te pas kwamen. Uiteindelijk mag het jongensteam van De Sterren van Morgen en het meisjesteam van De Eerste Rith zich stadswinnaar van Breda noemen. Wat een mooie prestatie, gefeliciteerd!

De middag stond ook in het teken van van fairplay en respect en de teams hielden zich naast voetbal ook bezig met allerlei sportieve spellen zoals op een doek puntenschieten en een hooghoudwedstrijd. Deze laatste deze was gesponsord door Decathlon. 

Voorrondes

Voorafgaande aan de stadsfinale waren er twee voorrondes: op het Cruyff Court Hamdijk en op het Cruyff Court Kesteren. Ter ere van Johan Cruyff werden de voorrondes gestart met een minuut lang klappen. Tijdens de voorrondes werd enthousiast en met respect gestreden om een plaatje in de stadsfinale. Zo gingen de jongens van de St. Maerte en de Hoogakker door naar de finale en waren de meiden van De Eerste Rith en de Cutie Kittys het tweede team van de Eerste Rith erbij. Het toernooi werd compleet gemaakt door deelname van de jongens van de Sterren van Morgen en de jongens van IBS de Okba. Ook waren er twee meiden teams van IBS de Okba bij.  

Regionale Kwartfinale

'De kampioenen van Breda': het jongensteam van De Sterren van Morgen en het meisjesteam van De Eerste Rith verdedigen op woensdag 18 mei de Bredase eer. In Oosterhout vindt op dat moment de kwartfinale plaats. Veel succes en plezier tijdens de wedstrijden!

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI