‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

X-kids gaat On Ice

Doe mee

Geplaatst op 14-01-2016

Na het carnavalsspektakel kunnen kinderen genieten van een bijzondere X-kids editie, vol ijspret! Op donderdag 11 februari staat X-kids On Ice op het programma. Kinderen tussen 4 en 12 jaar doen voor twee euro mee. Deze editie is ook toegankelijk voor kinderen van het speciaal onderwijs. In samenwerking met Optisport en schaatsclubs maak jij op de Kunstijsbaan Breda kennis met allerlei coole sporten op het ijs zoals ijshockeyen, schaatsen op de 400 meter baan of jeu de boules op het ijs. Om zeker te zijn van een plekje, kun je hieronder inschrijven.

IJspret

Op donderdag 11 februari staat de Kunstijsbaan Breda (Terheijdenseweg 506) geheel in het teken van X-kids. Van 10:00 tot 12:30 uur gaan kids van 4 tot en met 8 jaar het ijs op. En van 13:30 tot 16:00 uur zijn kinderen van 9 tot en met 12 jaar aan de beurt om de coole ijssporten te beleven! Er is extra begeleiding aanwezig voor kinderen uit het speciaal onderwijs. En natuurlijk begeleiden onze sportcoaches de kinderen, die nog niet kunnen schaatsen.

 

Meld je aan

Wil jij samen met je vrienden en vriendinnen meedoen aan deze X-kids activiteit? En een actieve en leuke dag beleven? Meld je dan hieronder aan. Trek warme kleding aan en neem handschoenen mee. Heb je eigen schaatsen? Neem deze mee. Heb je zelf geen schaatsen, dan wordt dat op locatie geregeld.

Schrijf je hieronder in per leeftijdscategorie. Let op de tijd! Zorg ook dat je inschrijft per kind.

Donderdag 11 februari

INSCHRIJVEN X-KIDS ON ICE, 4 T/M 8 JAAR

 

INSCHRIJVEN X-KIDS ON ICE,  9 T/M 12 JAAR


INSCHRIJVEN SPECIAL X-KIDS ON ICE, 4 T/M 8 JAAR Helaas al vol


INSCHRIJVEN SPECIAL X-KIDS ON ICE, 9 T/M 12 JAAR Helaas al vol

 

Heb je vragen over X-kids On Ice? Neem contact op met sportcoach Andre van Dongen. Stuur een mail naar  of bel 076 – 52 33 555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI