‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

X-kids herfstvakantie vol gratis sport- en spelactiviteiten

Sportief vakantiegevoel in vijf Bredase wijken

Geplaatst op 06-10-2016

Ook in de herfstvakantie staat er weer een spetterende X-kids editie op het programma! De wijken Kesteren, Hoge Vucht, Brabantpark, Boeimeer en Bavel krijgen weer bezoek van de sportcoaches van Breda Actief. Kinderen kunnen tijdens deze X-kids editie weer rekenen op een sportief vakantiegevoel. Van maandag 24 oktober tot en met donderdag 27 oktober worden er in deze vijf Bredase wijken toffe activiteiten georganiseerd. Van een freerunclinic tot modderspelen: voor alle Bredase kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud is er iets te beleven. Deelnemen aan de activiteiten is geheel gratis.

Freerunnen

Op maandag 24 oktober start de herfsteditie van X-kids met een spectaculaire freerunclinic. Alle kinderen tussen de 6 en de 12 jaar mogen meedoen. Ook de kinderen van het speciaal onderwijs zijn hierbij van harte welkom. Voor hen staat er extra begeleiding van enthousiaste vrijwilligers en sportcoaches klaar. Annemarie van der Kaaden, een van de sportcoaches vertelt: “Ouders zijn altijd blij dat hun kind eindelijk ergens heen kan zonder dat ze erbij moeten blijven. Door de 1 op 1 begeleiding laten ze hun kind met een gerust hart achter.” Om 13.00 uur start de clinic en deze zal duren tot 15.00 uur.

Bijzondere samenwerking

Tijdens elke X-kids editie wordt er samengewerkt met Bredase sportclubs. Zo ook deze editie met Parkour Breda. Naast deze sportieve verbinding is een bijzondere nieuwe samenwerking gestart met de jongeren van The Colour Kitchen. Deze jongeren gaan met de deelnemers van X-kids aan de slag met eten of drinken.

Meld je aan!

Wil jij je energie kwijt en lekker sportief bezig zijn? Kom dan in de herfstvakantie lekker meedoen! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee om het nog gezelliger te maken. Kan je niet kiezen tussen de activiteiten? Geen probleem. Je mag bij zo veel activiteiten meedoen als je zelf wilt. Deelname is geheel gratis. Wil je zeker zijn van een plek? Schrijf je dan nu in.

Programma en aanmelden


Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met sportcoach Andre van Dongen via  of bel naar 076-5233555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI