‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

X-kids Ninja Games op andere locatie!

Kom ook naar X-kids ZomerVibes

Geplaatst op 24-07-2017

Tijdens deze zomervakantie kunnen kinderen van 4 tot 14 jaar weer heerlijk sporten, spelen en bewegen tijdens X-kids ZomerVibes. Een van de locaties van deze X-kids editie is tijdens het verspreiden van de flyers veranderd. In plaats van de locatie vermeld op de flyer wanen kinderen zich echte ‘ninjawariors’ in het sportcentrum De Scharen aan de Topaasstraat tijdens de Ninja Games. De gratis activiteit is van 13.00 tot 15.00 uur. Deze activiteit is ook voor Special X-kids!

Special X-kids

Ook tijdens deze schoolvakantie wordt Special X-kids georganiseerd. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar uit het speciaal onderwijs kunnen meedoen tijdens X-kids Ninja Games! In sportcentrum De Scharen aan de Topaasstraat staan de kinderen van 13.00 tot 15.00 uur onder begeleiding van ervaren sportcoaches en getrainde vrijwilligers. 

AANMELDEN SPECIAL X-KIDS DE NINJA GAMES

Dinsdag 22 augustus: 4 toffe activiteiten!

Natuurlijk staan er nog andere activiteiten op het programma. Zo zijn er op dinsdag 22 augustus in totaal 4 toffe activiteiten. Naast de Ninja Games kunnen kinderen meedoen aan: Waterdag, De Tennisspelen en De Zomerspelen. De Waterdag wordt georganiseerd in samenwerking met Social Work. Tijdens deze dag staan, bij basisschool Het Noorderlicht, alle spelletjes natuurlijk in het teken van water. Tijdens de Tennisspelen, wat samen met tennisvereniging Markant wordt georganiseerd, kunnen kinderen rekenen op een geweldige tennismiddag op de velden van Markant. De Zomerspelen zijn in en rondom Cruijff Court Kesteren met verschillende sporten en spelletjes. Alle activiteiten zijn van 13.00 uur tot 15.00 uur.

AANMELDEN WATERDAG (6 T/M 12 JAAR) 

Locatie: basisschool Het Noorderlicht, in samenwerking met Social Work

AANMELDEN DE TENNISSPELEN (6 T/M 12 JAAR) 

Locatie T.V. Markant in samenwerking met T.V. Markant

AANMELDEN DE NINJA GAMES (6 T/M12 JAAR)   

Locatie Sportcentrum De Scharen Topaasstraat  (LET OP! Deze locatie is gewijzigd!)

 

Woensdag 23 augustus: X-kids Belcrum Beach

Voor de echte ‘ZomerVibes’ moet je natuurlijk op het strand zijn. Op woensdag 23 augustus kun je dan ook naar Belcrum Beach en Pier15 komen. Deze dag is groter opgezet. In samenwerking met basketbalvereniging Barons, Parkour Breda, Sup en Fun en WaPaMa kun je rekenen op gave, nieuwe en stoere activiteiten. Zo kun je freerunnen op echte freerunoefentoestellen, meedoen met een circusactiviteit en een activiteit op het water. Voor dit onderdeel is een zwemdiploma verplicht.

AANMELDEN X-KIDS BELCRUM BEACH  (6 T/M 12 JAAR)

Locatie: Belcrum Beach Veilingkade 12A. In samenwerking met:Belcrum BeachPier 15Barons Breda BasketbalParkour Breda,Sup & FunWaPaMa Cirkus.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI