‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Zet jouw organisatie in de picture!

Geplaatst op 02-06-2015

Is jouw organisatie op zoek naar vrijwilligers of wil je je organisatie meer in de kijker zetten? Geef je dan nú op en organiseer samen met Breda Actief een ‘Maak eens kennis met activiteit’. Tijdens deze activiteit laat je op een professionele en leuke manier zien wat jouw organisatie te bieden heeft en leer je nieuwe potentiële vrijwilligers kennen zonder verdere verplichtingen.

Gratis en vrijblijvend

De kennismakingsactiviteiten worden meerdere keren per jaar georganiseerd in de gemeente Breda. In kleine groepjes van maximaal vijf personen wordt twee dagdelen een activiteit uitgevoerd. De begeleiding wordt verzorgd door medewerkers van Breda Actief en jouw organisatie. Het is gratis en geheel vrijblijvend voor deelnemers.

‘Het was een fijne samenwerking waar de communicatie vlot verliep onder elkaar, ik ben blij dat het vier vrijwilligers heeft opgeleverd’, aldus Renske van de Stilte, woordvoerster van één van de deelnemende organisaties.

Uitgelezen kans

Een ‘Maak eens kennis met activiteit’ is dus dé uitgelezen kans om aan nieuwe vrijwilligers te komen. Bovendien spreek je met de activiteit andere doelgroepen aan en breng je je organisatie op een unieke wijze onder de aandacht. Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Anu Veldhuis of Mylène Martens. Bellen kan ook naar: 076-5233555.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI