‘We krijgen er zoveel reacties op dat we nu zelfs kunnen kiezen uit vrijwilligers’
Volksuniversiteit Breda

Online vacaturebank

GA DIRECT NAAR AANMELDEN VACATURE

Via de online vacaturebank  vind je op een makkelijke manier vrijwilligers die passen bij jouw organisatie. Heb je alleen een klus of hebt je iemand nodig voor langere tijd? Voor beide vormen van vrijwilligerswerk zijn er leuke vrijwilligers te vinden.

Waar begin je?

Heb je nog nooit een vacature aangemeld? Meld je dan eerst aan op de online vacaturebank. Geen lange lijsten die je in moet vullen, maar wel jouw contactgegevens die jouw nieuwe vrijwilliger nodig heeft om contact met je op te nemen. Er zijn vervolgend twee manieren waarop jij jouw nieuwe vrijwilliger kunt zoeken:

  1. Je plaatst jouw vacature. Dit doe je door hier in te loggen. Vervolgens klik je op 'Voor Organisaties' en plaats je een vacature. Doordat er een e-matchingssysteem gekoppeld is aan de vacaturebank worden vacatures automatisch voorgesteld aan vrijwilligers. Zij hebben namelijk hun voorkeuren vooraf ingevuld.
  2. Je kunt ook reageren op het aanbod van vrijwilligers. Heb je hiernaast de link aangeklikt? Dan vind je links in het scherm een filtersysteem waarbij je vrijwilligers kunt filteren. Spreekt een vrijwilliger je aan? Neem dan contact met hem of haar op door onder de beschrijving op de reageerknop te klikken.

Vrijwilliger gevonden?

Deze vacaturebank zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdek je of het klikt en kan je elkaars wensen en behoeften bespreken.


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI