Ontdek vrijwilligers

Online vacaturebank

Via de online vacaturebank nlvoorelkaar.nl vind je op een makkelijke manier vrijwilligers die passen bij jouw organisatie. Heb je alleen een klus of heb je iemand nodig voor langere tijd? Voor beide vormen van vrijwilligerswerk zijn er leuke vrijwilligers te vinden.

Groepsactiviteiten voor vrienden of familie

Organiseer je een activiteit of heb je een klus en kun je daarvoor extra hulp van meerdere vrijwilligers tegelijkertijd gebruiken? Steeds vaker willen mensen graag samen met familie, vrienden of teamleden iets doen of ondernemen wat leuk, gezellig én waardevol is! Ze zijn op zoek naar een doe-activiteit en dat kan van alles zijn: bijvoorbeeld een gezellige middag voor ouderen verzorgen, een uitstapje begeleiden, helpen bij een festival of evenement, assisteren bij een sportactiviteit, taart bakken of iets creatiefs maken voor een goed doel of een tuin of clubhuis opknappen.

Wil je graag iets doen, organiseren of heb je een opknapklus, plaats een oproep op nlvoorelkaar.nl voor een groep vrienden/ vriendinnen, familie of teamgenoten. Geef duidelijk aan om wat voor activiteit of klus het gaat en hoeveel mensen er mee kunnen doen.

NLdoet

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en vindt volgend jaar plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018. Tijdens dit weekend steken tal van betrokken Bredanaars de handen uit de mouwen om bij maatschappelijke organisaties een klus te klaren. 

Meedoen is eenvoudig.
Meld je klus aan via www.mijn.oranjefonds.nl.
Heb je al een Mijn Oranje Fonds account dan kun je met je bestaande inloggegevens een klus aanmelden.
Heb je nog geen Mijn Oranje Fonds account dan kun je deze eenvoudig aanmaken en vervolgens je klus aanmelden. 

Wat moet je doen? 
Een duidelijke en enthousiaste omschrijving van de klus;
een contactpersoon voor deze klus;
het gewenste resultaat. Waarom deze klus en wie maak je blij;
het aantal vrijwilligers dat je zoekt.

Je klus verschijnt vervolgens op www.nldoet.nl. Zo ben je zichtbaar en kunnen belangstellende vrijwilligers uit de omgeving zich via de website aanmelden voor de klus. Laat iedereen in je omgeving weten dat je meedoet en dat je vrijwilligers zoekt. Heb je meer hulp nodig om een leuke klus te verzinnen, wil je meer publiciteit voor de klus of weten hoe je meer vrijwilligers kan krijgen? Neem contact op met Breda Actief.

Advies

Wil je meer informatie over een van bovenstaande projecten of wil je bekijken hoe jij meer vrijwilligers kunt betrekken bij jouw organisatie? Neem dan contact op met de adviseurs van Breda Actief via  of 076-5233555.


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI